Povezane novice

Usodna vožnja v napačno smer

Dnevnik 04.09.2023
V nedeljo popoldne okoli četrte ure se je na avtocesti v bližini Obrenovca v smeri proti Beogradu pripetila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba, šlo naj bi za povzročitelja nesreče, še dve pa sta poškodovani – sopotnik v tem avtu… »

TRENUTEK GROZE: Po avtocesti vozil v nasprotno smer in v hudem trčenju umrl (VIDEO)

Regional 04.09.2023
Zaradi vožnje v nasprotno smer po avtocesti 'Miloš Veliki' v Srbiji je včeraj prišlo do hude prometne nesreče s smrtnim izidom. V prvih nekaj urah je bilo negotovo, ali bo kljub življenjsko nevarnim poškodbam preživel, a mu zdravniki niso uspeli… »

Divjal v napačno smer po avtocesti: po čelnem trčenju avto zagorel

Dnevnik 04.09.2023
Na avtocesti v bližini srbskega Obrenovca je v hudi prometni nesreči včeraj popoldan umrl povzročitelj nesreče, ki je vozil v nasprotno smer. Nekateri lokalni mediji poročajo, da je šlo za »rusko roleto«, da je voznik torej nalašč vozil v… »

Vse je posnela kamera: S puntom na AC vozil v nasprotno smer in silovito trčil

Zurnal24 04.09.2023
V nedeljo se je na avtocesti pri izvozu Obrenovac na srbski avotcesti zgodila huda prometna nesreča. Povzročitelj je vozil v napačno smer. Na avtocesti Miloš Veliki se je v smeri proti Beogradu v nedeljo popoldne zgodila huda prometna nesreča. Iz za… »

Video: Ruska ruleta na srbski avtocesti terjala najmanj eno življenje

Necenzurirano 04.09.2023
Na srbski avtocesti jugozahodno od Beograda so se včeraj popoldne odvili pretresljivi prizori. V čelnem trčenju je umrla ena oseba, Do silovitega trčenja, ki je bilo posledica vožnje v nasprotno smer, je prišlo v bližini Obrenovca, in sicer na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem