Povezane novice

SRBSKI KOŠARKARSKI AS OSTAL BREZ LEDVICE: Usodna je bila tekma proti Južnemu Sudanu (VIDEO)

Regional 04.09.2023
Srbija je pretresena zaradi nedavne usode cenjenega košarkarskega reprezentanta, Boriše Simanića, ki je ostal brez ledvice po drugi operaciji na prizorišču svetovnega prvenstva v Manili, Filipinih, je sporočila Srbska košarkarska zveza. Simanić je… »

Nesrečni Simanić po hudi poškodbi ostal brez ledvice

Delo 04.09.2023
Srbski košarkar Bariša Simanić je po drugi operaciji ostal brez ledvice, poškodoval si jo je na SP na tekmi proti Južnemu Sudanu. Srbskemu košarkarskemu reprezentantu Bariši Simaniću so po novi operaciji na prizorišču svetovnega prvenstva v… »

Nesrečni srbski košarkar ostal brez ledvice

Zurnal24 04.09.2023
Srbskemu košarkarskemu reprezentantu so morali zaradi nepričakovanih postoperativnih zapletov odstraniti ledvico. Srbskemu košarkarskemu reprezentantu Boriši Simaniću so po novi operaciji na prizorišču svetovnega prvenstva v Manili odstranili… »

Srbski košarkar zaradi udarca na prvenstvu izgubil ledvico

SiolNET 04.09.2023
Srbski košarkar Boriša Simanić je na tekmi skupinskega dela proti Južnemu Sudanu prejel udarec in predčasno končal tekmo. Sprva so sporočili, da njegovo zdravje ni bilo ogroženo, zdaj pa srbski Telegraf poroča, da je po drugi operaciji celo… »

Simaniću so morali odstraniti ledvico

RTV Slovenija 04.09.2023
Srbskega košarkarja Borišo Simanića so morali v Manili po poškodbi na svetovnem prvenstvu še enkrat operirati. Iz Košarkarske zveze Srbije so sporočili, da so mu odstranili ledvico. 25-letni krilni center jo je skupil na tekmi z Južnim Sudanom, ko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem