Povezane novice

Foto: Na kmetiji v Zavrhu pod Šmarno goro rešili živino pred ognjem

Necenzurirano 04.09.2023
V Zavrhu pod Šmarno goro je so gasilci pogasili večje gospodarsko poslopje, v katerem so bili živina, skladišče sena in kmetijska mehanizacije. Živino so iz objekta rešili, požar večjega obsega še ni v celoti pogašen, so sporočili s Policijske… »

V požaru v Zavrhu pogorelo celotno ostrešje poslopja, del stavbe se je zrušil

24ur 04.09.2023
Okoli 13. ure je zagorelo na enem od gospodarskih objektov v Zavrhu pod Šmarno goro. Na kraju še vedno posredujejo enote za gašenje, ki zaradi velikega obsega pogorišča zagotavljajo požarno varnost, ogenj namreč še ni v celoti pogašen. V požaru… »

#foto #video Pod Šmarno goro uničujoč požar opustošil kmetijo, živali so uspeli rešiti

Dnevnik 04.09.2023
Natanko mesec dni po katastrofalnih poplavah so Medvode v ponedeljek okoli 13. ure znova množično preplavile sirene. Gasilske enote iz celotne občine so hitele v Zavrh pod Šmarno goro, kjer je obsežen požar zajel tamkajšnjo kmetijo Mis, znano po… »

Večji požar v Zavrhu pod Šmarno goro. Živino rešili nepoškodovano.

RTV Slovenija 04.09.2023
V Zavrhu pod Šmarno goro je zagorelo večje gospodarsko poslopje, v katerem so bili živina, skladišče sena in kmetijska mehanizacija. Živino so iz objekta rešili, gasilci pa še gasijo posamezna žarišča. Kot so navedli na Policijski upravi… »

V Zavrhu pod Šmarno goro zagorelo večje gospodarsko poslopje

SiolNET 04.09.2023
V Zavrhu pod Šmarno goro je zagorelo večje gospodarsko poslopje, v katerem so bili živina, skladišče sena in kmetijska mehanizacije. Živino so iz objekta rešili, gasilci pa požar večjega obsega še gasijo, so sporočili s Policijske uprave… »

Velik požar na znani kmetiji

Nova 24TV 04.09.2023
V Zavrhu pod Šmarno goro poteka intervencija večjega obsega, saj je prišlo do požara na kmetijskem objektu. Cesta je v tem delu Zavrha zaradi velikega števila intervencijskih ekip trenutno zaprta, zato prosijo, da za dostop do naselja uporabite… »

Obsežen požar pod Šmarno goro še ni pogašen

Zurnal24 04.09.2023
Zagorelo je v gospodarskem poslopju, v katerem je bila živina. Danes okoli 13. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru na enem izmed gospodarskih objektov v Zavrhu pod Šmarno goro. Šlo je za požar večjega obsega na objektu (40x80 m)… »

V Zavrhu pod Šmarno goro še vedno gasijo

Delo 04.09.2023
Gasilci požar še gasijo. Iz poslopja je bila rešena živina, vzrok požara še ni znan, policisti bodo prišli, ko bo bolj varno. S PU Ljubljana so sporočili, da so bili danes okoli 13. ure obveščeni o požaru na enem izmed gospodarskih objektov v… »

PRI MEDVODAH ZAGORELO GOSPODARSKO POSLOPJE: Del stavbe se je porušil, vse živali so rešili (FOTO)

Regional 04.09.2023
V Zavrhu pod Šmarno goro je okoli 13. ure prišlo do požara na kmetijskem objektu. Na kraju posredujejo gasilci, cesta pa je zaradi velikega števila intervencijskih ekip trenutno zaprta, zato Občina Medvode občane prosi, da za dostop do naselja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem