Povezane novice

ZDA so zagrozile Severni Koreji

SiolNET 05.09.2023
V javnosti krožijo informacije, da naj bi se konec septembra srečala Kim Džong Un in Vladimir Putin, da bi razpravljala o morebitnih dobavah orožja Rusiji. ZDA so Severni Koreji zagrozile, da bo "plačala ceno", če bo Kremlju dobavljala orožje za… »

Kim kmalu s Putinom o dobavah orožja?

Dnevnik 05.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong Un naj bi se po poročanju ameriških medijev nameraval še ta mesec v Rusiji srečati z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Po ocenah neimenovanih virov iz ameriške administracije bosta voditelja razpravljala o… »

Kremelj "brez komentarja" na poročila o obisku Kim Džong Una

RTV Slovenija 05.09.2023
Iz Kremlja so sporočili, da "nimajo komentarja" na navedbe ZDA, da namerava severnokorejski voditelj Kim Džong Un ta mesec odpotovati v Rusijo na srečanje z Vladimirjem Putinom, s katerim naj bi se pogovarjala o dobavi orožja za vojno v Ukrajini… »

Ruski general Surovikin prvič po uporu Wagnerja viden v javnosti

RTV Slovenija 05.09.2023
Na družbenih omrežjih se je pojavila fotografija ruskega generala Sergeja Surovikina, ki v javnosti ni bil viden od kratkotrajnega upora najemniške skupine plačancev Wagner konec junija. "General Sergej Surovikin je zunaj. Živ, zdrav, doma, z… »

Ali bo Severna Koreja dodatno oborožila Rusijo?

Nova 24TV 05.09.2023
Kim Jong-un in Vladimir Putin (Foto: epa) Severnokorejski voditelj Kim Jong-un in Vladimir Putin načrtujeta srečanje v Rusiji, na katerem bosta razpravljala o orožju. Rusija si namreč želi več orožja za vojno v Ukrajini, severnokorejska delegacija… »

Navedbe ZDA: Kim na obisk k Putinu na pogovore o zagotavljanju orožja Moskvi

Delo 05.09.2023
ZDA so prejšnji teden opozorile, da se Rusija že tajno pogaja s Severno Korejo, da bi pridobila strelivo in orožje za vojno v Ukrajini. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un naj bi odpotoval v Rusijo, kjer namerava s predsednikom Vladimirjem Putinom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem