Povezane novice

Slovenija za peto zmago odigrala dva podaljška, v osmini finala proti Turčiji

RTV Slovenija 05.09.2023
Slovenski odbojkarji so z odliko sklenili predtekmovanje evropskega prvenstva, za konec so v Varni s 3:0 premagali še gostitelje Bolgare. Prvi in tretji niz so dobili na razliko. Prvo mesto v skupini B si je Slovenija zagotovila že prej. Nizi so se… »

Slovenci v poslastici na kolena spravili še Bolgare. Zdaj jih čaka dobri znanec. #video

SiolNET 05.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva po hudem boju in dveh urah s 3:0 (29, 22, 30) premagala gostitelje Bolgare, vknjižila peto zmago in napredovala z maksimalnimi 15 točkami. Prvič ji je uspelo… »

Slovenski odbojkarji brez poraza v osmino finala, v njej proti Turčiji

Delo 05.09.2023
V zadnjem kolu predtekmovanja so v Varni premagali gostitelje Bolgare. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je predtekmovanje v skupini B evropskega prvenstva končala s petimi zmagami in brez poraza. V zadnjem kolu je v Varni s 3:0 (29, 22, 30)… »

Slovenci neporaženi v izločilne boje, znan tudi prvi nasprotnik

Zurnal24 05.09.2023
Slovenski odbojkarji so v peti tekmi EP trli še trdožive Bolgare (3:0) in tako predtekmovanje sklenili brez poraza. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je predtekmovanje v skupini B evropskega prvenstva končala s petimi zmagami in brez poraza. V… »

Slovenski odbojkarji predtekmovanje EP končali brez poraza

Dnevnik 05.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je predtekmovanje v skupini B evropskega prvenstva končala s petimi zmagami in brez poraza. V zadnjem krogu je v Varni s 3:0 (29, 22, 30) premagala gostitelje Bolgare, v dvoboju, ki so ga pred začetkom… »

Proti komu bo Slovenija igrala v osmini finala? V igri le še dve reprezentanci

Zurnal24 05.09.2023
Slovenski odbojkarji v osmini finala s Turčijo ali Izraelom. Slovenska odbojkarska reprezentanca si je v Varni že pred zadnjo tekmo evropskega prvenstva zagotovila prvo mesto v predtekmovalni skupini B, zdaj pa je vsaj delno jasno, s kom se bo merila v… »

JASMIN ČUTURIĆ: "Verjamem, da bodo pokazali, da so sposobni premagati vse nasprotnike"

Regional 05.09.2023
Dogajanje na evropskem odbojkarskem prvenstvu za moške je za Regional komentiral legendarni Jasmin Čuturić, nekdanji slovenski reprezentant. Kot je dejal, slovenska reprezentanca še ni pokazala vse svoje vrhunske forme, kot zelo pozitivno pa ocenjuje… »

Rojstnodnevna Slovenija ob Črnomorju veselo naprej

Delo 05.09.2023
Slovenska reprezentanca z zmago proti Hrvaški že pred zadnjo tekmo v skupini B evropskega prvenstva zacementirala prvo mesto. V nadaljevanju preberite: Fantje se še trudijo na evropskem prvenstvu v odbojki, Slovenija je v svoji predzadnji tekmi v… »

ODLIČNI SLOVENCI PREMOČNI ZA HRVATE: Danes jim bodo nasproti stali Bolgari (FOTO)

Regional 05.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je še enkrat pokazala, zakaj je med favoriti evropskega prvenstva. Krog pred koncem predtekmovanja v skupini B si je zagotovila prvo mesto, potem ko je včeraj v četrtem krogu zabeležila še četrto zmago. Z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem