Povezane novice

Delavca z bagrom zrušila del Kitajskega zidu, da bi si skrajšala pot

RTV Slovenija 05.09.2023
Na Kitajskem so v ponedeljek pridržali dva delavca, ki sta v provinci Šanši z bagrom izkopala luknjo skozi Kitajski zid in skozenj speljala cesto, da bi si skrajšala pot do delovišča. Po poročanju javne kitajske televizije CCTV sta osumljenca na… »

Delavca izdolbla luknjo v Kitajskem zidu, da bi si skrajšala pot

Delo 05.09.2023
Osumljenca sta na zidu, zgrajenem med tretjim stoletjem pr. n. št. in 17. stoletjem n. š., povzročila nepopravljivo škodo. Na Kitajskem so v ponedeljek pridržali delavca, ki sta v provinci Shanxi z bagrom izdolbla luknjo v Kitajskem zidu. Med… »

Z bagrom sta si skozi Kitajski zid skopala luknjo, da bi si skrajšala pot

SiolNET 05.09.2023
Na Kitajskem so v ponedeljek pridržali delavca, ki sta v provinci Šanši z bagrom skopala luknjo v Kitajskem zidu. Med zaslišanjem sta osumljenca policistom povedala, da sta znameniti, več kot 8.000 kilometrov dolgi zid preluknjala, da bi si… »

OSKRUNILI ENO OD SEDMIH ČUDES SVETA: Preluknjala Kitajski zid in skozi speljala makadamsko cesto (VIDEO)

Regional 05.09.2023
Na Kitajskem so v ponedeljek pridržali delavca, ki sta v provinci Shanxi z bagrom izdolbla luknjo v Kitajskem zidu. Med zaslišanjem sta osumljenca policistom povedala, da sta znameniti, več kot 8000 kilometrov dolgi zid preluknjala, da bi si skrajšala… »

Izdolbla luknjo v Kitajskem zidu, da bi si skrajšala pot

Zurnal24 05.09.2023
Povzročila sta nepopravljivo škodo. Na Kitajskem so v ponedeljek pridržali delavca, ki sta v provinci Shanxi z bagrom izdolbla luknjo v Kitajskem zidu. Med zaslišanjem sta osumljenca policistom povedala, da sta znameniti, več kot 8000 kilometrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem