Povezane novice

Janković bo podražitve vrtcev omilil z draginjsko subvencijo

SiolNET 05.09.2023
Ljubljanski mestni svetniki bodo na septembrski seji med drugim odločali o povišanju cen vrtcev, saj se je v teh v zadnjih dveh letih pojavilo izrazito povišanje stroškov. Občina bi programe v vrtcih podražila za 27 odstotkov, starši pa bi zaradi… »

Vrtci naj bi se podražili za 27 odstotkov. Predvidena dodatna subvencija.

RTV Slovenija 05.09.2023
Ljubljanski mestni svetniki bodo odločali o povišanju cen vrtcev, saj so se v zadnjih dveh letih izrazito povečali stroški. Vrtci naj bi se podražili za 27 odstotkov, starši naj bi s pomočjo subvencije v povprečju plačevali 15 odstotkov več… »

V Ljubljani se obeta podražitev vrtcev, uvajajo draginjsko subvencijo

Dnevnik 05.09.2023
Ljubljanski mestni svetniki bodo na septembrski seji med drugim odločali o povišanju cen vrtcev, saj je v zadnjih dveh letih prišlo do izrazitega povečanja stroškov v vrtcih. Občina bi programe v vrtcih podražila za 27 odstotkov, starši pa bi… »

Staršem otrok v ljubljanskih vrtcih se obetajo precej višje položnice

Nova 24TV 05.09.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković (Vir: STA) Podražitvam, kot kaže, ni videti konca. V tako imenovanem najlepšem mestu na svetu se namreč obeta podražitev vrtcev. Mestna občina Ljubljana je predlagala 27-odstotno podražitev programov v javnih… »

Z oktobrom občutna podražitev vrtcev

Zurnal24 05.09.2023
V prestolnici bodo starši za vrtec odšteli več, nekaj bo primaknila tudi mestna občina. Ljubljanski mestni svetniki bodo imeli čez nekaj tednov na mizi predlog o 27-odstotni podražitvi vrtcev. Po predlogu župana Zorana Jankovića bodo starši v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem