Povezane novice

Po odmevni aferi odstopil selektor ženske reprezentance

Zurnal24 05.09.2023
Jarc ni več selektor ženske nogometne reprezentance. Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Radenko Mijatović in selektor ženske članske reprezentance Borut Jarc sta na predlog selektorja dosegla sporazumno prekinitev sodelovanja, so sporočili… »

Jarc zanikal obtožbe, a odstopil s položaja selektorja

SiolNET 05.09.2023
Na čelu ženske slovenske nogometne reprezentance se je zgodila velika sprememba. Borut Jarc dober mesec po tem, ko so njegovo menjavo zahtevale slovenske reprezentantke in na račun njegovega vodenja izpostavile številne kritike, zapušča odgovorni… »

Jarc poslal pismo Mijatoviću: dekleta bodo dobila novega selektorja

Delo 05.09.2023
Ženska nogometna reprezentanca Slovenije bo dobila novega selektorja, potem ko sta se NZS in Borut Jarc sporazumno razšla. Predsednik NZS, Radenko Mijatović in selektor ženske reprezentance Borut Jarc sta na predlog selektorja Jarca dosegla sporazumno… »

Borut Jarc ni več selektor ženske reprezentance

RTV Slovenija 05.09.2023
Borut Jarc je zaradi osebnih razlogov odstopil z mesta ženske nogometne reprezentance, za zdaj še ni jasno, kdo bo prevzel njegovo mesto. Članice reprezentance so pred nekaj tedni objavile pismo javnosti, v katerem so obrazložile namero, da pod Jarcem… »

Jarc ni več selektor ženske nogometne reprezentance

Dnevnik 05.09.2023
Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Radenko Mijatović in selektor ženske članske reprezentance Borut Jarc sta na predlog selektorja dosegla sporazumno prekinitev sodelovanja, so sporočili pri NZS. Jarc se tako po petih letih in osmih mesecih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem