Povezane novice

DOGAJA SE TUDI PRI NAS! Minister Maljevac o fizičnem nasilju dijakinje nad starejšo stanovalko socialnovarstvenega zavoda

Regional 05.09.2023
Na ministrstvu za solidarno prihodnost so bili danes obveščeni o primeru fizičnega nasilja dijakinje nad starejšo stanovalko socialnovarstvenega zavoda, kjer je dijakinja opravljala študentsko delo. Minister Simon Maljevac je najostreje obsodil… »

Dijakinja fizično napadla stanovalko doma za starejše

Delo 05.09.2023
Dijakinja, ki je bila na študentskem delu v domu za starejše občane, je fizično obračunala s stanovalko. Poročilo o videoposnetku iz socialnovarstvenega zavoda, v katerem mladoletna dijakinja na študentskem delu fizično obračunava s starejšo… »

Dijakinja na počitniškem delu v Domu starejših občanov Trebnje nasilna do oskrbovanke

Necenzurirano 05.09.2023
Ministrstvo za solidarno prihodnost je bilo obveščeno o primeru nasilja nad oskrbovanko doma za starejše. Odzval se je minister Simon Maljevac. Do oskrbovanke je bila nasilna dijakinja, ki je, kot je poroča Televizija Slovenija, opravljala… »

V javnost pronical posnetek fizičnega obračunavanja dijakinje z upokojenko

Nova 24TV 05.09.2023
Vir: Splet Po spletu je zaokrožil posnetek fizičnega obračunavanja dijakinje z onemoglo stanovalko socialnovarstvenega zavoda. Posnetek je nastal tako, da je objestna dijakinja sama posnela svoje skrajno neprimerno ravnanje s starejšo gospo in nato… »

V domu starejših Trebnje mladoletna dijakinja nasilno ravnala s stanovalci

RTV Slovenija 05.09.2023
Mladoletna dijakinja je v Domu starejših občanov Trebnje med opravljanjem počitniškega dela izvajala telesno nasilje nad varovanci, posnetke pa nato objavila, poroča TV Slovenija. Zavod se je ustrezno odzval, je ocenil minister Simon Maljevac. Po… »

Minister Maljevac:"Najostreje obsojamo nasilno dejanje!"

SiolNET 05.09.2023
Na ministrstvu za solidarno prihodnost, ki je pristojno za socialnovarstvene zavode, tudi domove starejših, so prejeli video posnetek iz socialnovarstvenega zavoda, iz katerega je razvidno, da je dijakinja na študentskem delu fizično obračunavala s… »

Na spletu posnetek napada mladoletnice na stanovalko zavoda

Zurnal24 05.09.2023
Delodajalec in ministrstvo sta se odzvala hitro in ostro. Na spletu se je pojavil pretresljiv posnetek domnevno mladoletne dijakinje, ki je med opravljanjem študentskega dela v socialnovarstvenem zavodu fizično napadla eno od starejših stanovalk… »

Minister Maljevac obsodil nasilje nad starejšo stanovalko socialnovarstvenega zavoda

Dnevnik 05.09.2023
Na ministrstvu za solidarno prihodnost so bili danes obveščeni o primeru fizičnega nasilja dijakinje nad starejšo stanovalko socialnovarstvenega zavoda. Dijakinja je v zavodu opravljala študentsko delo. Minister Simon Maljevac je najostreje obsodil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem