Povezane novice

Velika Britanija skupino Wagner razglaša za teroristično organizacijo

Mladina 06.09.2023
"Wagner je nasilna in destruktivna organizacija, ki v tujini deluje kot vojaški instrument Rusije in predsednika Vladimirja Putina," je dejala britanska notranja ministrica. Velika Britanija bo rusko zasebno vojaško skupino Wagner razglasila za… »

Velika Britanija skupino Wagner razglaša za teroristično organizacijo

Delo 06.09.2023
Britansko notranje ministrstvo bo, kot zatrjujejo, ustrezen zakonodajni predlog še danes predložilo parlamentu. Velika Britanija bo rusko zasebno vojaško skupino Wagner razglasila za teroristično organizacijo. Britansko notranje ministrstvo bo glede… »

Združeno kraljestvo bo skupino Wagner razglasilo za teroristično organizacijo

RTV Slovenija 06.09.2023
Združeno kraljestvo bo rusko zasebno vojaško skupino Wagner razglasilo za teroristično organizacijo. Britansko notranje ministrstvo je napovedalo, da bo parlamentu še danes predložilo ustrezen zakonodajni predlog. "Wagner je nasilna in destruktivna… »

Wagnerjevci kmalu na seznamu skupaj s teroristi Islamske države

SiolNET 06.09.2023
Velika Britanija bo rusko paravojaško enoto Wagner razglasila za teroristično organizacijo, je sporočilo njihovo notranje ministrstvo. S tem bo na Otoku prepovedano biti član ali podpornik omenjene skupine. Za kršitve bo zagroženo do 14 let zapora… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem