Povezane novice

Izkušeni Herrada z napadom v zadnjih 300 metrih dobil 11. etapo, miren dan za favorite

RTV Slovenija 06.09.2023
Jesus Herrada je dobil 11. etapo Dirke po Španiji, ki se je končala s ciljnim vzponom na La Laguno Negro. V rdeči majici ostaja Sepp Kuss. 11. etapa je bila pisana na kožo hitremu begu, v katerem se je znašlo kar 26 kolesarjev, ki so imeli po… »

Primož Roglič tudi po 6. septembru ostaja na dirki

Dnevnik 06.09.2023
Španec Jesus Herrada (Cofidis) je dobil 11. etapo koelsarske dirke po Španiji. Na španski pentlji so kolesarji opravili z etapo, katere profil je bil značilen za Vuelto v zadnjih letih – ravninska z dokaj zahtevnim ciljnim vzponom na Laguno Negro… »

Vingegaard je še vedno uganka v Rogličevem boju za rdeče

Delo 06.09.2023
Najboljši v skupnem seštevku so v 11. etapi hranili moči za morda odločilen konec tedna. V nadaljevanju preberite: Utrujene noge po vožnji na čas in pričakovanje dveh ključnih gorskih preizkušenj ta konec tedna so v 11. etapi omrtvičili dirkanje… »

Zmagovalec Toura umirja konje: Počakati moramo do petka. In kaj prinaša petek?

SiolNET 06.09.2023
Čeprav dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji Jonas Vingegaard, človek, ki je julija zlomil prvega kolesarja svetovne lestvice Tadeja Pogačarja, do 11. etape ni pokazal niti ene izstopajoče poteze, se lahko zgodi, da njegov čas šele prihaja… »

Presrečni Španec iz bega do velike zmage, Roglič v cilj brez pretiranega stresa

SiolNET 06.09.2023
Triintridesetletni Španec Jesus Herrada iz ekipe Cofidis je veliki zmagovalec 11. etape Dirke po Španiji, ki jo je zaznamoval pobeg 26 kolesarjev. To je njegova tretja etapna zmaga na Vuelti. Posvetil jo je družini, ki ga je evforično pričakovala v… »

Roglič brez težav pokril skok Evenepoela

Zurnal24 06.09.2023
V 11. etapi Vuelte zmaga ubežnika, Roglič v cilj skupaj s Kussom in Evenepoelom. Po pričakovanjih so v 11. etapi dirke po Španiji na svoj račun prišli kolesarji, ki so si v prejšnjih dneh že 'prikolesarili' večji zaostanek in so se tako lahko… »

Španec Herrada je zmagovalec 11. etape, Roglič ostaja četrti

Delo 06.09.2023
Na današnji etapi smo gledali dirko na dirki. Ubežniki so imeli medsebojni obračun, glavnina pa se danes ni posebej trudila. Hribovita 11. etapa je bila pravzaprav dirka na dirki in je favoritom sužila kot »zatišje pred nevihto«, ki jih čaka ob… »

Ali Jonas še naprej ostaja kapetan? Tako razmišljajo pri Jumbo-Vismi ...

Zurnal24 06.09.2023
Pri Jumbo-Vismi so kljub nekoliko slabšem kronometru Jonasa Vingegaarda odločeni, da zadnja dva tedna dirke po Španiji napadejo s tremi kapetani. Jumbo-Visma je prvi teden dirkanja po španski pentlji zaključila na sanjski način. Sepp Kuss je še… »

Kirurg, ki je operiral Rogliča: Rekel je, da nam zaupa in da je zdaj v naših rokah #intervju

SiolNET 06.09.2023
Na današnji dan pred natanko letom dni je Primož Roglič v zaključku 16. etape Dirke po Španiji med ciljnim sprintom grdo padel in zaradi razsežnosti poškodb dan pozneje odstopil z dirke. Razočaranje je bilo toliko večje zato, ker je manj kot… »

Po odličnem kronometru pred Primožem nov zahteven zaključek

Zurnal24 06.09.2023
Po vožnji na čas znova zaključek navkreber. Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu 11. etapa od Lerme do Lagune Negre (163,2 km). Gre za eno od dveh etap, ki sta kategorizirani kot ravninski z zaključkom navkreber, kar favoritom za skupno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem