Povezane novice

Kakšna bomba in nov rekord! #video

SiolNET 06.09.2023
Zvezdnik poljske odbojkarske reprezentance Wilfredo Leon je na tekmi evropskega prvenstva proti Danski serviral 138 km/h, kar je nov rekord prvenstev. Sportal Znani vsi pari osmine finala, Poljaki pohiteli na slavje, Italijani stežka do zmage Poljska… »

Znani vsi pari osmine finala, Poljaki pohiteli na slavje, Italijani stežka do zmage

SiolNET 06.09.2023
Končan je skupinski del evropskega odbojkarskega prvenstva. Poljaki so ekspresno s 3:0 (14, 11, 12) premagali Črnogorce in poskrbeli, da se je slavje ob 50. rojstnem dnevu selektorja Nikole Grbića lahko hitro začelo. Poljska je napredovala z enakim… »

Italija po zmagi nad Nemčijo v osmino finala s popolnim izkupičkom

RTV Slovenija 06.09.2023
Na evropskem prvenstvu v odbojki se je končalo predtekmovanje. Na derbiju skupine A v Anconi je Italija s 3:2 premagala Nemčijo in dosegla še peto zmago. Evropski in svetovni prvaki Italijani so si že prej zagotovili prvo mesto (14 točk), za Nemce… »

Dončić: Spoštujem Brooksa zaradi vsega, kar dela

RTV Slovenija 06.09.2023
Luka Dončić je moral predčasno zaradi dveh tehničnih napak zaključiti četrtfinalni obračun svetovnega prvenstva, po tekmi pa na novinarski konferenci govoril popolnoma umirjeno. "Čestitke Kanadi. Igrala je odlično. Zelo agresivno in fizično. Ima… »

"Boli. Zelo boli." #video

SiolNET 06.09.2023
Razočaranje po porazu slovenske izbrane vrste v četrtfinalu svetovnega prvenstva proti Kanadi (89:100) je bilo razumljivo veliko. Slovenci so kljub veliki želji na koncu ostali tako brez želenega polfinala kot tudi neposredne vozovnice za olimpijske… »

Tobey: Skušali smo izenačiti kanadsko agresivnost, a nam ni bilo dovoljeno

RTV Slovenija 06.09.2023
"Zelo smo razočarani. Težak poraz. Četrtfinale se ne igra, ampak zmaguje, da greš v boj za medalje," je po obračunu s Kanado, ki je Slovenijo ugnala s 100:89 in se uvrstila v polfinale svetovnega prvenstva, dejal Klemen Prepelič. Tretjič so… »

Kanadčani in slabi sodniki previsoka ovira za Dončićevo bratovščino

Delo 06.09.2023
Slovenski košarkarji še tretjič obtičali v četrtfinalu svetovnega prvenstva. Kapetan je trpel krepke udarce, dokler ga niso izključili. V nadaljevanju preberite: Tretji nastop v četrtfinalu svetovnega prvenstva, tretje razočaranje. Za slovenske… »

Slovenci po četrtfinale v soboto ob 16.30: Razmišljati, kaj še lahko storimo boljše

SiolNET 06.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca bo tekmo osmine finala evropskega prvenstva proti Turčiji igrala v soboto ob 16.30, je danes potrdila Evropska odbojkarska zveza. Sprva je bilo predvideno, da zmagovalec skupine B (Slovenija) s četrtim iz skupine D… »

Slovenski odbojkarji dobili termin tekme s Turčijo

Delo 06.09.2023
Slovenija se bo za vstop v četrtfinale evropskega prvenstva v odbojki pomerila s Turki. Tekma bo v soboto ob 16.30 po slovenskem času. Slovenska odbojkarska reprezentanca je z odliko opravila nastope v prvem delu evropskega prvenstva, saj je vseh pet… »

SLOVENIJA BREZ PORAZA: V osmini finala se bomo pomerili s Turčijo

Regional 06.09.2023
V skupinah B in D predtekmovanja moškega evropskega prvenstva odbojkarska prvenstva so ekipe že odigrale vse tekme. Na prvem mestu presenečenj ni bilo, Slovenija brez poraza in Francija z enim porazom sta si priigrali najboljši položaj, Slovenija se… »

Strokovni štab se je potrudil in našel tudi kanadske šibke točke

RTV Slovenija 06.09.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je na EuroBasketu v tretjem poskusu preskočila četrtfinalno oviro, zdaj pa je v tej fazi tekmovanja tretjič na svetovnem prvenstvu. Prvi polfinale bo lovila proti Kanadi v sredo ob 14.30. To bo peti medsebojni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem