Povezane novice

Novi trener Mure Vermezović dobro pozna črno-belo barvo

RTV Slovenija 06.09.2023
Novi trener Mure je Vladimir Vermezović, so sporočili iz murskosoboškega prvoligaša, ki se je 14. avgusta razšel z Dejanom Grabićem. 60-letni Srb je nazadnje deloval v Združenih arabskih emiratih, kjer je bil v sezoni 2020/21 trener Hatte. V svoji… »

Muro bo vodil Vladimir Vermezović

SiolNET 06.09.2023
Tekmovalni premor v slovenski ligi so pri Muri izkoristili za predstavitev novega trenerja. Po hitrem slovesu od Dejana Grabića bo trenersko taktirko prevzel 60-letni Srb Vladimir Vermezović, ki je nazadnje (lani) deloval v Združenih arabskih emiratih… »

Mura predstavila novo ime: Dobili smo karizmatičnega trenerja

Delo 06.09.2023
Na klop Mure se je pričakovano preselil Vladimir Vermezović, ki je nazadnje deloval v Združenih arabskih emiratih. Na začetku reprezentančnega premora je slovenski nogometni prvoligaš Mura predstavil novega trenerja. Na klop Mure se je pričakovano… »

Kapetan Celja je imel dovolj bolečin in injekcij, zdaj ga čaka daljše okrevanje

SiolNET 06.09.2023
Nogometaši Celja so reprezentančni premor dočakali na mestu, na katerem želijo vztrajati vse do konca. So vodilni prvoligaš, dodaten dokaz, kako močna je ekipa Alberta Riere, pa prinaša spoznanje, da so Celjani v zadnjih krogih tako Olimpijo kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem