Povezane novice

JUŠIĆU POLN MANDAT NA ČELU POLICIJE: Se bo Lindav pritožil?

Regional 07.09.2023
Vlada je na današnji seji podala soglasje k imenovanju Senada Jušića na mesto generalnega direktorja policije. Jušić je to funkcijo kot vršilec dolžnosti opravljal od 24. februarja letos. Z današnjim soglasjem vlade pa policija po več kot letu… »

S skrivalnicami do novega šefa policije

Dnevnik 07.09.2023
Vlada je v četrtek imenovala novega generalnega direktorja policije Senada Jušića, ki jo je do zdaj vodil kot vršilec dolžnosti. Jušić uživa zaupanje notranjega ministra – kljub dvomom o njegovi zadostni kvalificiranosti in stranpotem v… »

Senad Jušić postal generalni direktor policije s polnimi pooblastili

RTV Slovenija 07.09.2023
Vlada je podala soglasje k imenovanju Senada Jušića na mesto generalnega direktorja policije. Jušić je to funkcijo kot v. d. opravljal od 24. februarja letos. S soglasjem vlade policija po več kot letu dni dobiva vodstvo s polnimi pooblastili. Vlada… »

Vlada odločila glede prvega moža policije

Zurnal24 07.09.2023
Z današnjim soglasjem vlade policija po več kot letu dni dobiva vodstvo s polnimi pooblastili. Vlada je na današnji seji podala soglasje k imenovanju Senada Jušića na mesto generalnega direktorja policije. Jušić je to funkcijo kot vršilec… »

Vlada dokončno ustoličila Senada Jušića na vrh policije

Delo 07.09.2023
Vlada je potrdila predlog notranjega ministra Boštjana Poklukarja o imenovanju favorita v polni petletni mandat. Vlada je na današnji seji imenovala Senada Jušića za generalnega direktorja Policije s petletnim mandatom z možnostjo ponovnega… »

Jušiću poln mandat na čelu policije

SiolNET 07.09.2023
Vlada je na današnji seji podala soglasje k imenovanju Senada Jušića na mesto generalnega direktorja policije. Jušić je to funkcijo kot vršilec dolžnosti opravljal od 24. februarja letos. Z današnjim soglasjem vlade policija po več kot letu dni… »

Jušić v prvi vrsti kadrovska izbira predsednika vlade Roberta Goloba

Delo 07.09.2023
Senadu Jušiću so nazadnje priznali vodstvene izkušnje, kar mu omogoča imenovanje v mandat s polnimi pooblastili. V nadaljevanju preberite: Po tem, ko je posebna natečajna komisija ugotovila, da sta za funkcijo generalnega direktorja Policije primerna… »

Vakuum

Delo 07.09.2023
Vladi Roberta Goloba še ni uspelo imenovati direktorja Policije s polnimi pooblastili. Po tem, ko je posebna natečajna komisija ugotovila, da sta za funkcijo generalnega direktorja Policije primerna kandidata sedanji vršilec dolžnosti direktorja Senad… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem