Povezane novice

Vsi so čakali finale Đoković - Alcaraz, a se ne bo zgodil

SiolNET 08.09.2023
Srbski teniški Novak Đoković proti mlademu Američanu Benu Sheltonu ni dovolil presenečenja (6:3, 6:2 in 7:6), je pa zato v polfinalu konec OP ZDA za prvega nosilca Carlosa Alcaraza. Španca je s 7:6, 6:1, 3:6 in 6:3 premagal Rus Daniil Medvedjev… »

Medvedjev v poslastici izločil branilca naslova Alcaraza in bo v finalu izzval Đokovića

RTV Slovenija 08.09.2023
Na Odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku ne bo sanjskega finala med Carlosom Alcarazom in Novakom Đokovićem. Srb je izločil Bena Sheltona s 6:3, 6:2 in 7:6, Daniil Medvedjev pa je z izjemno predstavo ugnal branilca naslova Alcaraza s 7:6, 6:1, 3:6 in 6:3… »

Belorusinji so popustili živci: Vsi so odpuščeni #video

SiolNET 08.09.2023
Na teniškem OP ZDA se je Arina Sabalenka, beloruska teniška igralka, v polfinalu pokazala v povsem drugačni luči, kot smo je vajeni. Bruhala je jezo na svojo ekipo in po koncu dejala, da so vsi odpuščeni. Pa jih je res odpustila? She sometimes needs… »

Belorusinja Arina Sabalenka z jeklenimi živci v finale

Delo 08.09.2023
V finalu teniškega velikega slama v New Yorku bo Belorusinjo izzvala domača junakinja 19-letna Coco Gauff. Američanka Coco Gauff in Belorusinja Arina Sabalenka sta finalistki zadnjega teniškega turnirja za grand slam v sezoni, odprtega prvenstva ZDA v… »

Niti podnebni protestniki niso ustavili Coco Gauff na poti do finala

RTV Slovenija 08.09.2023
Ljubljenka občinstva v New Yorku Coco Gauff je v polfinalu Odprtega prvenstva ZDA premagala Karolino Muchovo s 6:4 in 7:5. Na začetku drugega niza je bil obračun prekinjen zaradi podnebnih protestnikov. V sobotnem finalu jo čaka Arina Sabalenka… »

Mlada Američanka suvereno v finale OP ZDA, druga finalistka je Sabalenka

SiolNET 08.09.2023
Na teniškem OP ZDA sta bili v ženski konkurenci na sporedu dva polfinalna dvoboja. Kot prvi sta na osrednje igrišče stopili Coco Gauff in Karolina Mučova. Zmagala je prva z izidom 6:4 in 7:5. Za njima sta loparje prekrižali še Madison Keys in Arina… »

Američani najuspešnejši, toda preostanek sveta je trofejnejši

Dnevnik 08.09.2023
V polfinalu OP ZDA v tenisu se bosta ponoči pomerila predlanski in lanski zmagovalec Daniil Medvedjev in Carlos Alcaraz. Številke najboljše četverice v moški in ženski konkurenci zadnjega letošnjega teniškega turnirja največje četverice v New… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem