Povezane novice

Kaj se je zgodilo z Evenepoelom? Povsem izčrpan v cilju brez komentarja.

SiolNET 08.09.2023
Sanje belgijskega kolesarskega zvezdnika Remca Evenepoela o ponovni zmagi na Dirki po Španiji so se danes povsem razblinile. V 13. kraljevski etapi s kar 4200 višinskimi metri, je izgubil kar 27 minut v primerjavi z zmagovalcem etape Jonasom… »

Emocionalna zmaga Jonasa Vingegaarda: Ta je za mojo hčer Frido #video

SiolNET 08.09.2023
Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji Jonas Vingegaard je pred dnevi napovedal, da bo petek pokazal marsikaj in res je. Izpostavil je popolno prevlado ekipe Jumbo-Visma na letošnji Vuelti in razkril šibkosti Remca Evenepoela, ki je po poraznem dnevu… »

Remco po debaklu sprva redkobeseden, nato tako pojasnil slab dan

Zurnal24 08.09.2023
Kolaps velikega kolesarskega zvezdnika. Remco Evenepoel je še pred zanj nesrečno 13. etapo veljal za resnega kandidata za zmago na Vuelti, s tem pa bi ponovil lanski uspeh, ko je na dirki po Španiji prišel do prve skupne zmage na tritedenskih dirkah… »

Jumbo-Visma je igrala igro mačke z mišjo, Evenepoel omagal

Dnevnik 08.09.2023
Na 78. Vuelti je nizozemsko moštvo Jumbo-Visma na petkovi 13. etapi demonstriralo svojo prevlado in si praktično že zagotovilo zmago na tretji tritedenski dirki sezone. Številka trinajst je pregovorno negativna, kar je v 13. etapi kolesarske dirke po… »

Vingegaard zmagal na hčerin rojstni dan, Roglič je zdaj že drugi, polom Evenepoela

SiolNET 08.09.2023
Kakšen dan, kakšna etapa! Jonas Vingegaard je dočakal pravo gorsko etapo in z etapno zmago še enkrat potrdil svoj primat v visokih gorah. Zmago v 13. etapi Dirke po Španiji od Formigala do mitskega Tourmaleta je posvetil hčeri Fridi, ki prav danes… »

Jumbo Visma potolkel konkurenco, Kuss napovedal končno zmago

RTV Slovenija 08.09.2023
Nov šov Jumba Visme na Dirki po Španiji: na sloviti Tourmalet je prvi prikolesaril Jonas Vingegaard, Sepp Kuss (+0:30) je junaško ubranil rdečo majico, tretji pa je v cilj prišel Primož Roglič (+0:33). Remco Evenepoel je odpadel že davno prej … »

Dominacija Jumbo-Visme, Remco izpadel iz boja za rdečo majico

Zurnal24 08.09.2023
Evenepoel izgubil bitko za zmago na dirki po Španiji. Roglič napredoval na skupno drugo mesto. Približal se mu je Vingegaard, še nekoliko oddaljil pa prvi Kuss. V 13. etapi se je pričakoval boj najboljših za skupno zmago na Vuelti, a se je odvil… »

Jumbovci prvi trije na etapi in prvi trije v skupnem seštevku Vuelte

Delo 08.09.2023
»Kamen, škarje, papir«, so se šli danes kolesarji Jumbo Visme. Kraljevska etapa v pravem smislu besede. Kolesarji Jumbo Visme so naredili, kar smo pred startom Vuelte slutili, da bodo. Po kraljevski 13. etapi so v skupnem seštevku na prvih treh… »

"Ne verjamem, da bosta Roglič in Vingegaard to dopustila"

Zurnal24 08.09.2023
Nizozemska kolesarska etapa še naprej uspešno krmari skozi Vuelto s tremi kapetani. Toda, kako dolgo še? Kolesarska dirka po Španiji se nezadržno približuje zadnjemu tednu, še vedno pa ni jasno, kakšno strategijo bo v prihajajočih dneh ubrala… »

Evenepol napadel Jumbo-Vismo: "Ne moreš jim zaupati"

Zurnal24 08.09.2023
Remco Evenepoel je po 12. etapi, v kateri je izgubil štiri sekunde v primerjavi s Primožem Rogličem, izstrelil strupene puščice proti Jumbo-Vismi. Branilec naslova na dirki po Španiji Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) je v pogovoru za Het… »

Pred Rogličem najtežji preizkus doslej

Zurnal24 08.09.2023
Primoža Rogliča in tekmece danes čaka zahteven francoski test na dirki po Španiji. Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu zahtevna 13. etapa od Formigala do prelaza Tourmalet (134,7 km). Gre za doslej najtežji preizkus na španski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem