Povezane novice

Policija razkriva nekatere okoliščine umora 42-letnika na območju Žalca

Necenzurirano 08.09.2023
42-letni tujec, ki je v Sloveniji opravljal različna dela, je bil ustreljen. V torek okoli pol petih zjutraj so bili policisti obveščeni, da reševalci v večstanovanjski zgradbi na območju Žalca oživljajo hudo poškodovanega moškega, ki je v… »

Prerešetan izkrvavel pred domačimi vrati

Zurnal24 08.09.2023
V naselju Trnava blizu Braslovč je neznanec umoril 42-letnega moškega. Čeprav se je umor zgodil že v torek zgodaj zjutraj, je celjska policija o tem poročala šele proti koncu tedna. Žrtev je 42-letni državljan Bosne in Hercegovine. Kot smo… »

Nove podrobnosti: 42-letnega moškega iz okolice Žalca so ustrelili, bil je tujec

SiolNET 08.09.2023
Policija je razkrila nove podrobnosti smrti 42-letnega moškega z območja Žalca, ki je umrl nasilne smrti. Pokojnega so ustrelili s strelnim orožjem in je umrl zaradi strelne rane, so sporočili s Policijske uprave Celje. V torek so okoli petih zjutraj… »

PRETRESLJIVO: Na območju Žalca našli ustreljenega moškega

Regional 08.09.2023
Na območju Žalca policija preiskuje torkov umor 42-letnega moškega, ki je bil ustreljen s strelnim orožjem in je umrl. Pokojni je tujec, ki je v Sloveniji opravljal različna dela in je sam živel v eni od sob v večstanovanjski zgradbi, so danes… »

42-letnik umrl nasilne smrti

Savinjsko Šalaške 08.09.2023
Včeraj smo poročali, da so na območju Žalca našli 42-letni moškega, ki je zaradi hudih poškodb umrli – sedaj je potrjeno, da je umrl nasilne smrti. Reševalci so v torek zgodaj zjutraj oživljali hudo poškodovanega moškega, ki je kasneje zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem