Povezane novice

Včeraj na Štajerskem umorili podjetnika

Zurnal24 08.09.2023
V Zgornjem Dupleku preiskujejo nasilno smrt moškega. Danes okrog dveh popoldne je v Zgornjem Dupleku umrl 64-letni moški, kot so sporočili z mariborske policijske uprave, kjer so bili o dogodku obveščeni ob 14.30, morda nasilne smrti. Po naših… »

Preiskava domnevne nasilne smrti 64-letnega moškega iz Zgornjega Dupleka

RTV Slovenija 08.09.2023
Mariborski policisti preiskujejo smrt 64-letnega moškega z območja Zgornjega Dupleka. Prve ugotovitve kažejo na to, da je moški, sicer slovenski državljan, umrl nasilne smrti. Po neuradnih informacijah je umrl v delavnici domače hiše. O smrti… »

Je moški iz Zgornjega Dupleka umrl nasilne smrti?

SiolNET 08.09.2023
Policisti preiskujejo smrt moškega z območja Zgornjega Dupleka. Prve ugotovitve kažejo, da bi moški lahko umrl nasilne smrti, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Policisti so bili o smrti moškega obveščeni danes, okoli 14.30 ure. Na kraju… »

Sumljiva smrt moškega iz Zgornjega Dupleka, na delu so kriminalisti

Necenzurirano 08.09.2023
Mariborski policisti so sporočili, da kriminalisti preiskujejo smrt moškega z območja Zgornjega Dupleka. Policisti so bili o smrti moškega obveščeni danes ob približno 14.30 uri. Glede na prve ugotovitve kaže, da bi moški lahko umrl nasilne… »

Na Štajerskem še en moški verjetno umrl nasilne smrti

Delo 08.09.2023
Kriminalistična preiskava je v polnem teku, več informacij sledi v prihodnjih dneh. Policisti Policijske uprave Maribor preiskujeo smrt moškega z območja Zgonjega Dupleka. O smrti so bili obveščeni danes, okrog 14.30, prve ugotovitve pa kažejo, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem