Povezane novice

Umrl je legendarni radijski voditelj Sašo Hribar

RTV Slovenija 08.09.2023
Nenadoma je umrl Aleksander (Sašo) Hribar, nagrajeni slovenski satirik, radijski voditelj in novinar, ena najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji. Star je bil 63 let. Sašo Hribar se je rodil 19. marca 1960 v Celju, pozneje se je z družino… »

“Radijski velikan. Pionir, genij, Človek.”

Dnevnik 08.09.2023
V petek je nenadoma umrl Sašo Hribar, legendarni voditelj Radia Ga Ga in drugih satiričnih oddaj na RTV Slovenija. Njegove humorne intervencije v političnem, kulturnem in družbenem prostoru so pustile nepozabljivi pečat. Umrl je Sašo Hribar… »

Umrl je Sašo Hribar

Delo 08.09.2023
Nepričakovano je umrl legendarni radijski voditelj. Star je bil 63 let. Umrl je legendarni radijski voditelj Sašo Hribar. Njegovo smrt so potrdili na RTV Slovenija. Danih mu je bilo 63 let. Hribar, sicer sprva študent metalurgije, je na Radiu Slovenija… »

Umrl je Sašo Hribar

Zurnal24 08.09.2023
Na spletnem portalu mmc poročajo, da je nenadoma umrl legendarni slovenski radijski voditelj Sašo Hribar. Sašo Hribar je bil brez dvoma den najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji. Star je bil 63 let. Na omenjenem portalu pišejo, da je… »

Umrl je Sašo Hribar

Mladina 08.09.2023
Legendarni radijski voditelj je bil star 63 let. Spletni portal RTV Slovenija poroča, da je nenadoma umrl Sašo Hribar, nagrajeni slovenski satirik in radijski voditelj, ena najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji. Star je bil 63 let… »

Šok, umrl je Sašo Hribar

Necenzurirano 08.09.2023
V 64. letu starosti je umrl radijski voditelj Sašo Hribar. "Kakšen šok, kakšna izguba. Sašo Hribar, počivaj v miru. Sožalje družini, prijateljem, sodelavcem. Pogrešali te bomo," je na družabnem omrežju Facebook zapisala pretresena televizijska… »

Umrl je legendarni radijski voditelj Sašo Hribar

SiolNET 08.09.2023
Umrl je Sašo Hribar, nagrajeni slovenski satirik in radijski voditelj, ena najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji. Star je bil 63 let, poroča MMC RTV Slovenija. Po neuradnih informacijah naj bi bil zanj usoden infarkt. Na Radiu Slovenija… »

ŽALOSTNA VEST: Umrl je Sašo Hribar

Regional 08.09.2023
Nenadoma je umrl Sašo Hribar, nagrajeni slovenski satirik in radijski voditelj, ena najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji, poroča RTV Slovenija. Star je bil 63 let. Več sledi ...… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem