Povezane novice

Makedonci so jo znova zagodli Italijanom, Gliha s Kosovom presenetil Švico

SiolNET 09.09.2023
V soboto so bile v kvalifikacijah za Euro 2024 na delu reprezentance v skupinah C, F in I. Belgija je v gosteh premagala Azerbajdžan, Anglija je na Poljskem remizirala z Ukrajino in prvič v tem ciklusu ostala brez zmage, Švico pa je v izdihljajih… »

Polom Nemčije proti Japonski, selektorju Flicku šteti dnevi?

SiolNET 09.09.2023
Nemška nogometna reprezentanca, ki v kvalifikacijah za naslednje evropsko prvenstvo ne igra, saj je Nemčija gostiteljica tekmovanja, je na prijateljski tekmi z Japonsko doživela boleč poraz. Japonska je v Wolfsburgu zmagala s 4:1 (2:1). Sportal… »

Slovenija gostuje pri najslabši reprezentanci sveta: Čim prej zadeti in osvojiti tri točke

RTV Slovenija 09.09.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 igrala šesto tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. V San Marino gredo varovanci Matjaža Keka po obvezne tri točke. San Marino je namreč 208. reprezentanca Fifine lestvice, kar… »

Bogati Arabci prepričali še enega brazilskega zvezdnika, Villarreal ima novega trenerja

SiolNET 09.09.2023
Na nogometni tržnici je, čeprav so najmočnejše evropske države že končale prestopne dejavnosti, še vedno pestro. Philippe Coutinho, 31-letni brazilski zvezdnik, je sklenil dogovor s katarskim Al Duhailom, Villarreal pa je izbral novega trenerja… »

Šeško obnorel Evropo in v Ljubljano pripeljal elito

SiolNET 09.09.2023
Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Šeško je v zadnjem tednu zablestel tako v dresu Leipziga kot tudi izbrane vrste, s tem pa poskrbel, da se je njegov status enega od najbolj nadarjenih napadalcev na svetu, pred katerim je še izjemna prihodnost… »

Rojstni dan? Selektor razmišlja le o zmagi v San Marinu.

SiolNET 09.09.2023
Nogometna reprezentanca je v soboto trenirala na Brdu pri Kranju, v San Marinu ne bo. Pripotovala bo neposredno na šesto tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024, ki bo v nedeljo ob 20.45. Cilji v gosteh so jasni. Vse razen nove zmage Slovenije, ta… »

Na Kekov rojstni dan misli uhajajo v San Marino

Delo 09.09.2023
Pred odhodom na gostovanje, kjer bo slovenska nogometna reprezentanca favorit, sta spregovorila selektor Matjaž Kek in napadalec Andraž Šporar. Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 igrala svojo šesto tekmo v kvalifikacijah za… »

Luka Modrić didžej na hrvaški veselici

Delo 09.09.2023
Hrvaški nogometni velemojster danes praznuje 38. rojstni dan in če le ne bo zapletov, bo nastopil tudi na evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji. V naši soseščini ne skrivajo navdušenja ob novi imenitni predstavi hrvaške nogometne reprezentance. Resda… »

Učinkovit napad je prikril luknje v obrambi

Dnevnik 09.09.2023
Slovenska reprezentanca je s spektakularno zmago proti Severni Irski v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo še podžgala nogometno evforijo v državi. Jutri ob 20.45 bo v gosteh igrala z avtsajderjem San Marinom. Štirje goli, tri točke, učinkovit… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano pred 15 uramiše 7 povezanih

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred 6 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem