Povezane novice

Evenepoel po šoku pometel s tekmeci, Kuss ostaja v rdečem

Dnevnik 10.09.2023
Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je dobil sobotno, 14. etapo na Vuelti, Portugalec Rui Costa (Intermarche-CW) pa nedeljsko. V rdeči majici vodilnega ostaja Američan Sepp Kuss (Jumbo-Visma). Remco Evenepoel, lanski zmagovalec Vuelte, je na… »

Roglič nasmejan, Kuss vse bolj navajen

SiolNET 10.09.2023
Pred zadnjim tednom Vuelte imajo izvrstno izhodišče pri Jumbo-Vismi, ki imajo na prvih treh mestih vse svoje predstavnike. Prav vsi so brez težav prestali pasti nedeljske etape in se že spogledujejo s ponedeljkovim prostim dnevom. V zaključni teden… »

Roglič in Vingegaard ne bosta napadla Kussa

Delo 10.09.2023
Jumbo Visma brez težav lahko dopušča Evenepoelove pobege. Po dnevu počitka prihajajo trije ciljni vzponi. V nadaljevanju preberite: Čeprav na 78. Vuelti vse niti v boju za končno zmago s Seppom Kussom, Primožem Rogličem in Jonasom Vingegaardom na… »

Rui Costa dobil etapo, mirno v boju za rdečo majico

RTV Slovenija 10.09.2023
Portugalec Rui Costa (Intermarche Circus Wanty) je dobil 15. etapo Dirke po Španiji. Ta je bila sicer gorska, a precej lažja od tistih v petek in soboto. V boju za rdečo majico ni prišlo do sprememb, še vedno vodi Američan Sepp Kuss (Jumbo Visma)… »

Dramatičen dan na Vuelti, Roglič varno

SiolNET 10.09.2023
Kakšen dan na Vuelti. Od vsega začetka etape je šlo na polno, Remco Evenepoel pa je dvigoval prah, potem ko je že od štarta skušal priti v beg, kar mu je na koncu le uspelo. Ni pa mu uspelo osvojiti etape, saj je na zadnjem vzponu dneva izgubil… »

Govekar bežal z Evenepoelom, ta popustil na klancu

Zurnal24 10.09.2023
Kolesarji na dirki po Španiji so odpeljali 15. etapo. Portugalec Rui Costa (Intermarche-Circus-Wanty) je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Pamplone do Lekunberrija (158,2 km) je bil najmočnejši med ubežniki. Med favoriti… »

Veteran Costa je zmagal na Remcovi etapi

Delo 10.09.2023
Današnja 15. etapa je bila prikaz surove moči in hitrosti kolesarjev, ki ne kažejo nikakršnih znakov utrujenosti. Hribovite, 15. etape se bomo spominjali po neverjetni povprečni hitrosti. Na etapi, dolgi 159 kilometrov, s tremi gorskimi cilji… »

Kolesarski svet se zgraža nad nešportno potezo Jumbo-Visme

Zurnal24 10.09.2023
Nizozemska ekipa, ki ima zaradi svoje dominance že številne nasprotnike, je po potezi na sobotni etapi izgubila še kakšnega navijača. Prvih štirinajst etap letošnje dirke po Španiji se ne bi moglo končati bolj po načrtih "smrtonosnih čebel"… »

Še zadnji test za Primoža Rogliča pred dnevom počitka

Zurnal24 10.09.2023
Po pirenejskih testih tokrat na vrsti nekoliko lažja etapa. Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu 15. etapa od Pamplone do Lekunberrija (158,3 km), ki pa ne bo tako zahtevna kot petkov in sobotni pirenejski test. V skupnem seštevku še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem