Povezane novice

Foto: 23-letni motorist po prehitevanju čelno v pokrov avtomobila

Necenzurirano 10.09.2023
Mladi povzročitelj se je v trčenju huje poškodoval. Na območju Gozda Martuljka se je v petek okoli 9.30 ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in voznik osebnega avtomobila. Po doslej zbranih podatkih policije je 23-letni… »

Nepravilno prehitevanje 23-letnega motorista, ki je hudo poškodovan

SiolNET 10.09.2023
Na območju Gozd Martuljka se je v petek okoli 9.35 zgodila prometna nesreča med motoristom in voznikom avtomobila, v kateri se je motorist huje poškodoval, so sporočili s kranjske policijske uprave. Po podatkih, s katerimi razpolagajo na policijski… »

Mladoletnik na štirikolesniku čelno trčil v kolesarja in pobegnil

Necenzurirano 10.09.2023
Mladeniča iz Kamnika policija obravnava zaradi sumov kaznivih dejanj. Včeraj ob 10.30 uri se je na kolesarski poti med Kamnikom in Podgorjem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik štirikolesnika in kolesar. "Po do sedaj zbranih… »

V prometni nesreči umrl 78-letnik

Delo 10.09.2023
V soboto ob 10.20 se je na lokalni cesti izven naselja Dobrova v občini Krško zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 78-letni voznik iz okolice Krškega, so sporočili iz Generalne policijske uprave. 78-letni moški osebnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem