Povezane novice

Brez Ronalda devet golov Portugalske, BiH v težavah

SiolNET 11.09.2023
V ponedeljek sta bili v kvalifikacijah za Euro 2024 v središču pozornosti Hrvaška in Portugalska, pri katerih izstopata mladostna veterana Luka Modrić in Cristiano Ronaldo. Z reprezentanco želita nastopiti na še enem velikem tekmovanju. Igral je le… »

Portugalci brez Ronalda Luksemburgu nasuli devet golov

RTV Slovenija 11.09.2023
V kvalifikacijah za Euro 2024 je Hrvaška v skupini D na gostovanju premagala Armenijo z 1:0 in prevzela vodstvo. V skupini J je Portugalska odpravila Luksemburg kar z 9:0. Hrvaška je nasploh prvič zmagala na kakšnem gostovanju na Kavkazu. Do zdaj je… »

Kako (ni)so igrali: Brez šestih točk bi bila Slovenija že odpisana

Dnevnik 11.09.2023
Pripravili smo analizo, kako so slovenski nogometni reprezentanti igrali na kvalifikacijskih tekmah za evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji proti Severni Irski doma in San Marinu v gosteh, na katerih so osvojili vseh šest načrtovanih točk… »

Slovenski nogometaši za Euro potrebujejo vsaj osem točk

Zurnal24 11.09.2023
Do konca kvalifikacij za evropsko prvenstvo bo Slovenija odigrala še štiri tekme. Nogometaši Slovenije so po šestih kolih na vrhu kvalifikacijske skupine H. Na lestvici je precejšnja gneča, saj ima poleg izbrancev Matjaža Keka 13 točk na računu… »

Lepo, a vseeno malce neobjektivno

SiolNET 11.09.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je uresničila zadani cilj. Septembra je osvojila vseh šest točk, po prepričljivi zmagi pri skromnem San Marinu (4:0) pa se na lestvici kvalifikacijske skupine H za Euro 2024 zavihtela na prvo mesto. Selektor Matjaž… »

Kek: Zdaj se začne pravi rokenrol, ampak jaz sem za akcijo

RTV Slovenija 11.09.2023
Slovenski nogometaši imajo lepo izhodišče, da se po letu 2000 drugič uvrstijo na evropsko prvenstvo. Selektor Matjaž Kek pred oktobrskim ključnim gostovanjem Finske priznava, da so tam, kjer so želeli biti. Slovenija je štiri tekme pred koncem… »

Slovenski nogometaši s prvega mesta pričakujejo "prave" tekme

Dnevnik 11.09.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je septembrski cikel tekem kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 končala z želenim, polnim točkovnim izkupičkom po zmagah nad Severno Irsko in San Marinom. Čeprav je trenutno celo prva v skupini H, pa v slovenskem… »

Slovenija vodilna ekipa skupine H: oktobra se obeta pravi spektakel

Delo 11.09.2023
Slovenska reprezentanca brezhibno opravila oba septembrska izziva. Nad Finsko kot vodilna ekipa skupine H. V nadaljevanju preberite: Na obzorju so najbolj dramatične kvalifikacije Slovenije za evropsko prvenstvo v nogometu po letu 1992, ko sta NZS… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem