Povezane novice

Za vikend rešili enajst ljudi

Dnevnik 11.09.2023
Policijska helikopterska posadka z dežurno ekipo gorske reševalne službe je imela konec tedna spet obilico dela. Z gora in nedostopnih terenov so opravili devet reševanj, prepeljali so enajst ljudi. Pet reševanj so imeli v nedeljo, štiri v soboto… »

Helikopterski reševalni vikend se je včeraj končal šele pozno zvečer

Gorenjski utrip 11.09.2023
Policijska helikopterska posadka je z dežurno GRZS ekipo ta vikend iz gora in nedostopnih terenov v devetih reševanjih zaradi različnih vzrokov prepeljala 11 oseb. Štiri reševanja so bila opravljena v soboto, pet včeraj. Zanje reševanje je bilo… »

V gorah ta konec tedna devet helikopterskih reševanj

Delo 11.09.2023
Na Studorskem prevalu in območju Razorja sta bili rešeni onemogli pohodnici, obe nepripravljeni za dolg pohod. Policijska helikopterska posadka je z dežurno ekipo Gorske reševalne zveze ta konec tedna iz gora in nedostopnih terenov v devetih… »

Z območja Triglavskih jezer s helikopterjem rešili obolelega otroka

Necenzurirano 11.09.2023
Policijska helikopterska posadka je z dežurno GRZS ekipo ta vikend iz gora in nedostopnih terenov v devetih reševanjih zaradi različnih vzrokov prepeljala 11 oseb. Intervencije so potekale na Stolu, Lokavcu v Ajdovščini, na Črni prsti, Triglavskih… »

Gorski reševalci so morali biti pokonci pozno v noč

Zurnal24 11.09.2023
Policijska helikopterska posadka je z dežurno Gorske reševalne zveze Slovenije (GRSZ) ekipo ta vikend iz gora in nedostopnih terenov v devetih reševanjih zaradi različnih vzrokov prepeljala 11 oseb. Štiri reševanja so bila opravljena v soboto, pet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem