Povezane novice

V Tivoliju poraz Potočnikove, prvo domačo zmago priigrala Lovričeva

SiolNET 11.09.2023
Prvi dan teniškega turnirja WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana so zaznamovale težave na osrednjem igrišču na Trgu republike, zaradi česar je celotno dogajanje potekalo v Tivoliju. Za prvo slovensko zmago je poskrbela Pia Lovrič, ki je premagala… »

Pia Lovrič in prva nosilka v dveh nizih v drugi krog, Nina Potočnik izpadla

RTV Slovenija 11.09.2023
V Ljubljani se je začel teniški turnir WTA serije 125. Zaradi težav s podlago na igrišču na Trgu republike pa se je zapletlo že pri prvem dvoboju. Organizatorji so ga prekinili in se zdaj nadaljuje v Tivoliju. Teniški dvoboji v Ljubljani bi morali… »

Težave: osrednje igrišče ni primerno za igranje

SiolNET 11.09.2023
V Ljubljani se je začel teniški turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, a organizatorji imajo že prve večje težave. Osrednje igrišče na Trgu republike ni primerno za igranje, zato se bodo vsi ponedeljkovi dvoboji igrali na igriščih v Tivoliju… »

Preobrat: Brez tenisa na Trgu republike!

Dnevnik 11.09.2023
Le tri igre so danes na teniškem igrišču na Trgu republike odigrali na najmočnejšem turnirju v Sloveniji, WTA Zavarovalnici Sava. Prva nosilka, Slovakinja Anna Karolina Schmiedlova, je proti Uzbekistanki Nigini Adbuarimovi presenetljivo vse tri igre… »

Organizacijski fiasko v Ljubljani, dvoboj prekinjen

Zurnal24 11.09.2023
Organizatorji so morali zaradi neustrezne igralne površine prekiniti dvoboj prvega kroga na WTA turnirju v Ljubljani. Danes se je na Trgu republike in v teniškem centru Tivoli začel turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Zaradi težav s podlago… »

Na Trgu republike jo je zagodel teniški škrat

Delo 11.09.2023
Zaradi težav s podlago teniškega igrišča na Areni Mime Jaušovec na Trgu republike se turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana nadaljuje v Tivoliju. Danes se je na Trgu republike in v teniškem centru Tivoli začel turnir WTA Zavarovalnica Sava… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem