Povezane novice

Kakšno orožje bi lahko Severna Koreja prodala Rusiji?

SiolNET 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je s svojim oklepnim vlakom že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak iz Severne Koreje je mejo prečkal v ruski regiji Primorsko na skrajnem vzhodu države, so… »

Razkošen vlak Kim Džong Una: na njem tudi helikopter za pobeg #video

SiolNET 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je danes prispel v Rusijo, za pot pa je uporabil počasno, a razkošno obliko prevoza, za katero se voditelji te države odločajo že desetletja. Neprebojni vlak olivno zelene barve in okrašen z zlato črto… »

Severnokorejski voditelj Kim prispel v Rusijo, kraj srečanja s Putinom neznanka

RTV Slovenija 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je z vlakom prispel v Rusijo, kjer naj bi srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. ZDA opozarjajo, da bi se voditelja lahko dogovorila o prodaji severnokorejskega orožja Rusiji za vojno v Ukrajini. Kim se… »

Kim Jong-un na obisku pri Putinu / »Bolj pomembno kot opozorila iz Washingtona«

Mladina 12.09.2023
Kimova prva pot v tujino po štirih letih. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo… »

Kim Džong Un že prispel v Rusijo

Delo 12.09.2023
V Washingtonu so posvarili, da bo Severna Koreja »plačala ceno«, če bo Moskvi dobavila orožje za vojno v Ukrajini. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim… »

V RUSIJO SE JE PRIPELJAL Z OKLEPNIM VLAKOM: Kim Jong-un se bo srečal s Putinom

Regional 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo Primorsko na skrajnem vzhodu države, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem