Povezane novice

Vingegaard nesrečo najboljšega prijatelja izkoristil za napad

Dnevnik 12.09.2023
Dvakratni zaporedni zmagovalec Toura Jonas Vingegaard je dobil 16. etapo kolesarske dirke po Španiji in že skoraj dokončno pokopal vse upe Primoža Rogliča na skupno četrto zmago na Vuelti. Torkovo jutro pred 16. etapo 78. kolesarske dirke po… »

Roglič: Hitra, kratka, sladka. Smo zmagali, kajne?

RTV Slovenija 12.09.2023
Nepisano kolesarsko pravilo o nenapadanju znotraj ekipe na tokratni etapi Vuelte ni veljalo. Številni so napad Vingegaarda označili kot nož v hrbet moštvenima kolegoma Kussu in Rogliču, a dejstvo je, da je Jumbo Visma še utrdil skupno vodstvo… »

Kuss: Stavili smo na Rogliča, a se je načrt nekoliko spremenil

SiolNET 12.09.2023
Po razpletu 16. etape, v kateri je Jonas Vingegaard štiri kilometre pred ciljem na vzponu Bejes silovito napadel, dobil etapo in se v skupnem seštevku prebil pred Primoža Rogliča, ki zdaj za vodilnim Seppom Kussom zaostaja 1:33 minute, za Vingegaardom… »

Slavje Vingegaarda po silovitem napadu, Roglič skupno padel na tretje mesto

RTV Slovenija 12.09.2023
Jonas Vingegaard (Jumbo Visma) je zmagovalec 16. etape kolesarske Dirke po Španiji, ki se je pričakovano odločala na zahtevnem zaključnem vzponu na Bejes. Primož Roglič je bil z zaostankom minute in sekunde osmi. Sepp Kuss (Jumbo Visma), ki je na… »

Vingegaard znova pokazal mišice, Roglič zdrsnil v skupnem seštevku dirke

SiolNET 12.09.2023
Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji Jonas Vingegaard je bil najmočnejši tudi v 16. etapi španske Vuelte! Silovito je pospešil na zaključnem klancu in šokiral konkurenco. Sepp Kuss ostaja v rdeči majici vodilnega, a njegova prednost pred zdaj… »

Vingegaard je zmagal in iz drugega mesta izrinil Rogliča

Delo 12.09.2023
Jumbovci so še vedno prvi trije v skupnem seštevku, le Roglič je zdaj na tretjem, Vingegaard pa na drugem mestu. Kratka in eksplozivna etapa je minila povsem po taktirki kolesarjev Jumbo Visme. Nekaj ubežnikov je sicer bežalo pred glavnino, vendar so… »

Kuss: Strmi klanci v Kantabriji in Asturiji so po mojem okusu

RTV Slovenija 12.09.2023
Pred zadnjim tednom 78. Dirke po Španiji je v najboljšem položaju presenetljivo še vedno Sepp Kuss, ki ob zaslombi drugega Primoža Rogliča in tretjega Jonas Vingegaarda lahko resno sanja o končni rdeči majici v Madridu. "Že takoj cilj na klanec… »

Drama na Vuelti! Jonas napadel moštvenega kolega in Kussu skoraj prevzel majico

Zurnal24 12.09.2023
Jonas Vingegaard je na strmem zaključnem vzponu 16. etape Vuelte prišel do etapne zmage in skorajda tudi rdeče majice vodilnega, katera ostaja na ramenih Seppa Kussa. Vsega dobrih 120 kilometrov dolgo 16. etapo dirke po Španiji je odločil zaključni… »

Na Vuelti pretežno ravninska etapa z zaključkom navkreber

Dnevnik 12.09.2023
Po ponedeljkovem prostem dnevu se bo kolesarska dirka po Španiji nadaljevala s pretežno ravninsko traso z začetkom v Liencres Playi ter z zaključkom navkreber do Bejesa (4,8 km/8,8 %). Na 16. etapi, na kateri bodo kolesarji morali premagati več kot… »

Hude obtožbe na račun Rogliča in kolegov: "Mehanski doping!"

Zurnal24 12.09.2023
Nekdanji kolesarski as meni, da uspehi nizozemskega moštva niso čisti. Španska Vuelta se je prevesila v sklepni teden. Potem, ko je letošnji Giro d'Italia osvojil Primož Roglič, Tour de France pa Danec Jonas Vingegaard, se slavje na tretji veliki… »

Hude obtožbe na račun Jumbo-Visme: Francoz sumi na uporabo mehanskega dopinga

SiolNET 12.09.2023
Nekdanji francoski kolesar Jérôme Pineau se je v podkastu za RMC Sport dotaknil predstav kolesarjev Jumbo-Visme na letošnji Dirki po Španiji, na kateri so pred vstopom v zadnji teden v odličnem položaju, saj imajo na vrhu splošne razvrstitvi kar… »

Etapa kot ustvarjena za Primoža Rogliča, toda ...

Zurnal24 12.09.2023
Na Vuelti pred dvema brutalnima gorskima preizkušnjama še nekoliko lažja pretežno ravninska etapa z zaključkom navkreber, ki bi moral biti pisan na kožo Primožu Rogliču ... ki pa verjetno ne bo dobil prave priložnosti za etapno zmago. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem