Povezane novice

CESTA JE BILA ZAPRTA KAR DO ENIH PONOČI: Med mrtvimi Slovenka in dva Italijana

Regional 12.09.2023
Ponedeljkovo prometno nesrečo na južni ljubljanski obvoznici, v kateri so umrli trije ljudje, je po ugotovitvah policije povzročil slovaški voznik tovornjaka. Do verižnega trčenja, zaradi katerega sta zagoreli dve vozili, je prišlo, ker voznik… »

Skoraj brez zaviranja v kolono vozil

Dnevnik 12.09.2023
Grozljivo prometno nesrečo na južni ljubljanski obvoznici, ki je terjala življenja treh ljudi, je povzročil 56-letni slovaški voznik tovornjaka. Pred trčenjem praktično ni zaviral, kaj se dogaja, je očitno opazil tik pred zdajci. Policija je danes… »

Povzročitelj nesreče na južni ljubljanski obvoznici je bil državljan Slovaške #video

SiolNET 12.09.2023
Povzročitelj ponedeljkove hude nesreče na južni ljubljanski obvoznici, v kateri so umrli trije ljudje, je bil voznik tovornjaka, ki je državljan Slovaške, je v izjavi za medije povedal policijski inšpektor sektorja uniformirane policije Policijske… »

Na obvoznici zgorela Slovenka, mrtva tudi Italijana

Zurnal24 12.09.2023
Inšpektor sektorja uniformirane policije na ljubljanski PU Primož Kadunc je danes predstavil podrobnosti o včerajšnji hudi prometni nesreči na mestni južni obvoznici, v kateri so umrli trije ljudje. Po besedah policijskega inšpektorja Primoža… »

Policisti predstavili podrobnosti strašnega trka na ljubljanski obvoznici: voznik tovornjaka zaviral zelo pozno

Necenzurirano 12.09.2023
Kaj točno se je včeraj zgodilo na ljubljanski obvoznici pri izvozu Ljubljana-jug v smeri proti Kozarjam? Policisti so predstavili ugotovitve. Okoli 15.30 je bila na južni obvoznici gneča, kot že celo poletje. 56-letni voznik tovornega vozila je… »

V nesreči na obvoznici umrla državljanka Slovenije in dva državljana Italije

Delo 12.09.2023
Nesreča se je zgodila, ko je voznik tovornega vozila trčil v kolono stoječih vozil. V ponedeljkovi nesreči na ljubljanski obvoznici, v kateri so umrle tri osebe, je voznik tovornega vozila, 56-letni državljan Slovaške, na poti od predora Golovec do… »

Voznik tovornjaka, ki je trčil v kolono na ljubljanski obvoznici, je zaviral "tik pred zdajci"

RTV Slovenija 12.09.2023
Ljubljanski policisti so predstavili dozdajšnje rezultate preiskave hude prometne nesreče na ljubljanski južni obvoznici, ki jo je povzročil slovaški voznik tovornjaka, ki je zaradi poznega zaviranja trčil v stoječo kolono. Ljubljanski policisti so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem