Povezane novice

Pod Svobodo se državljani ne morejo več svobodno gibati

Savinjsko Šalaške 12.09.2023
Poslanka Slovenske demokratske stranke Anja Bah Žibert je na današnji novinarski konferenci spregovorila o zahtevi Poslanske skupine SDS za sklic nujne seje Odbora za notranje zadeve s pozivom vladi, da mora sprejeti ukrepe za zaustavitev nezakonitih… »

"POLICISTI MORAJO NEHATI BITI TAKSISTI": Mešane patrulje, ograja in vojska nazaj na hrvaško mejo?

Regional 12.09.2023
Poslanka SDS Anja Bah Žibert je na novinarski konferenci predstavila vsebino zahteve za sklic nujne seje odbora DZ za notranje zadeve. Od vlade in notranjega ministrstva pričakuje, da zaradi naraščajočega števila nezakonitih prehodov meje nanjo… »

V SDS besni: "Pod Svobodo se državljani ne morejo več svobodno gibati!"

Zurnal24 12.09.2023
Od vlade in notranjega ministrstva pričakuje, da zaradi naraščajočega števila nezakonitih prehodov meje nanjo znova pošlje vojsko, se s Hrvaško dogovori za mešane patrulje in ustavi odstranjevanje ograje na meji. Poslanka SDS Anja Bah Žibert je… »

Poklukar Hrvaški predlaga okrepitev nadzora meje; SDS vlado poziva, naj na mejo znova pošlje vojsko

RTV Slovenija 12.09.2023
Notranji minister Boštjan Poklukar je hrvaškega kolega Davorja Božinovića opozoril na veliko nezakonitih prehodov na slovensko-hrvaški meji. Slovenska policija je že dodatno okrepila nadzor, Poklukar pa je predlagal, da to stori tudi Hrvaška… »

[Video] SDS poziva vlado, naj čim prej zavaruje državljane pred nezakonitimi migracijami

Nova 24TV 12.09.2023
Poslanka SDS Anja Bah Žibert (Vir: STA) V državnem zboru je potekala novinarska konferenca SDS, na kateri je poslanka Anja Bah Žibert pojasnila razloge za podano zahtevo za sklic nujne seje odbora za notranje zadeve. Kot pravi poslanka SDS, mora vlada… »

Poklukar hrvaškemu kolegu predlagal krepitev nadzora na obmejnem območju

Dnevnik 12.09.2023
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je v telefonskem pogovoru hrvaškega kolega Davorja Božinovića opozoril na veliko število nezakonitih prehodov na slovensko-hrvaški meji. Ob tem mu je predlagal, naj hrvaška stran okrepi nadzor, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem