Povezane novice

Klemen Čebulj pred polfinalom: Velikokrat smo jih že premagali, a to ne pomeni nič #video

SiolNET 13.09.2023
Slovenski odbojkarji so v Rimu spoznali dvorano PalaLottomatica, v kateri se bodo v četrtek ob 18. uri proti Poljakom borili za napredovanje v tretji zaporedni finale evropskega prvenstva. Reprezentanci sta v zadnjih letih v izločilnih bojih in tistih… »

Poljaki z več kakovosti, a s slovenskim kompleksom

RTV Slovenija 13.09.2023
Ni to sreča, ampak strašna kakovost, pravijo strokovnjaki o igri slovenskih odbojkarjev v izločilnih bojih letošnjega EP-ja. V polfinalu sledi Poljska, ki bo bolj obremenjena kot Slovenija, a še vedno bo nujna brezhibna slovenska igra za preboj v… »

Urnaut brez Kubiaka, a vseeno bo spor

Delo 13.09.2023
Slovenska reprezentanca se bo v boju za tretji zaporedni finale na evropskih prvenstvih jutri soočila s Poljsko. V nadaljevanju preberite: Slovenski odbojkarji se bodo v polfinalu evropskega prvenstva v rimski dvorani PalaLottomatica jutri ob 18. uri… »

Slovenski odbojkarji v polfinalu še neporaženi

Dnevnik 13.09.2023
Slovenski odbojkarji bodo še tretjič zaporedoma, sicer pa četrtič v osmih letih, igrali na zaključnem turnirju evropskega prvenstva. Zadnja ovira na poti do finala bo jutri v Rimu reprezentanca Poljske, ki je bila s 3:1 (-26, 15, 34, 17) boljša od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem