Povezane novice

#video Rogliču zahtevni Angliru, Kuss ostaja v rdečem

Dnevnik 13.09.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je bil najmočnejši na 17. etapi kolesarske dirke po Španiji, ki se je končala z vzponom na sloviti Angliru, najtežji klanec v svetu profesionalnega kolesarstva. Njegov sotekmovalec v nizozemski… »

Roglič spodbuja Kussa, tudi Vingegaard si želi, da zmaga Američan #video

SiolNET 13.09.2023
Primož Roglič bo na letošnji vzpon na Angliru imel precej lepše spomine kot leta 2020, ko je ravno na tem vzponu (za en dan) izgubil rdečo majico. "Starejši, kot si, boljši si," se mu je smejalo v cilju. Roglič je po današnji etapni zmagi v… »

Roglič: Čudni občutki, a na tej dirki imamo vsi proste roke

RTV Slovenija 13.09.2023
Čebele begajo s taktiko, a po dogovoru s šefi ima vodilna trojica kolesarjev proste roke v zaključkih, samo da bo Jumbo Visma osvojila Dirko po Španiji. Primož Roglič je osvojil Angliru, a na prag zmage privlekel Jonasa Vingegaarda na račun Seppa… »

Vingegaard šokiral z izjavo o Kussu: "Če sem iskren, sem vesel ..."

Zurnal24 13.09.2023
Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) je postregel s presenetljivim razkritjem pred odločilnimi dnevi na dirki po Španiji. Danski kolesar Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) še naprej ostaja resen kandidat za končno zmago na dirki po Španiji. V 17. etapi z… »

Primož Roglič je legenda strašnega Angliruja

Delo 13.09.2023
Jumbo Visma zaplet z Jonasom Vingegaardom rešila s trojno zmago. Sepp Kuss na rojstni dan še v rdečem. V nadaljevanju preberite: Zmagujemo skupaj (samenwinnen) je geslo, s katerim se rada ponaša ekipa Jumbo Visma. To je bil pod vprašajem po 15… »

Roglič je zmagal na Angliruju, Kuss je obdržal rdečo majico

Delo 13.09.2023
Primož Roglič je zmagovalec 17. etape. Prvi trije v skupnem seštevku ostajajo: Kuss, Vingegaard, Roglič. Še ena prava gorska poslastica na Vuelti. In spet smo gledali premoč kolesarjev Jumbo Visme. Gorsko, 17. etapo s ciljem na Angliruju je najprej… »

Roglič do zmage na mogočnem Angliruju, slavljenec Kuss ostaja v rdečem

SiolNET 13.09.2023
Primož Roglič je veliki zmagovalec razburljive 17. etape na Dirki po Španiji, ki se je končala z vzponom na mogočni Angliru. Tik za njim je ciljno črto prečkal Jonas Vingegaard, tretji pa Sepp Kuss, ki ostaja v rdeči majici vodilnega, a ima pred… »

Roglič osvojil Angliru, Kuss pa za 8 sekund ubranil rdečo majico

RTV Slovenija 13.09.2023
Zloglasni Angliru je prinesel odprt troboj znotraj ekipe Jumbo Visma za skupno zmago na 78. Dirki po Španiji. 17. etapo je osvojil Primož Roglič, Jonas Vingegaard je bil drugi, Sepp Kuss pa je za nekaj sekund ubranil rdečo majico vodilnega. Ekipna… »

Roglič pred Vingegaardom na Angliruju, Kuss rešil rdečo majico

Zurnal24 13.09.2023
Primož Roglič (Jumbo-Visma) je zmagal v 17. etapi dirke po Španiji. Tik za njim je ciljno črto prepeljal Jonas Vingegaard (Jumbo-Vismo). Sepp Kuss (Jumbo-Visma) je na peklenski strmini iz sebe iztisnil zadnje atome moči za obrambo rdeče majice… »

Evenepoel: "To sem storil zato, da bi dokazal Jumbo-Vismi"

Zurnal24 13.09.2023
Remco Evenepoel je v 16. etapi Vuelte varčeval z močmi in oddal več kot 14 minut napram zmagovalcu Jonasu Vingegaardu. Belgijski kolesar Soudal-QuickStepa Remco Evenepoel je z zadržano vožnjo v 16. etapi dirke po Španiji znova potrdil, da ne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem