Povezane novice

To so velike novosti, ki jih vlada napoveduje v zdravstvu

Zurnal24 13.09.2023
Pomembne novosti; širitev timov družinskih ambulant, zdravnikom več pacientov, ukinitev napotnice "zelo hitro", nacionalna platforma, ki bo omogočila, da pacient sam preveri, ali njegovi simptomi zahtevajo pregled pri zdravniku. Ministrstvo za zdravje… »

SE BO ZDRAVSTVO PREMAKNILO Z MRTVE TOČKE? Ministrstvo s 55 smernicami za njegovo večjo kakovost, dostopnost in učinkovitost

Regional 13.09.2023
Na ministrstvu za zdravje so danes predstavili usmeritve zdravstvene politike za naslednji dve leti. Te vključujejo 55 smernic, ki bodo osnova za pripravo splošnega dogovora za prihodnje leto. Njihov cilj pa je tudi večja kakovost, dostopnost… »

Novosti, ki jih bo uvedlo ministrstvo za zdravje

SiolNET 13.09.2023
Predstavniki ministrstva za zdravje so na novinarski konferenci javnosti popoldne predstavili usmeritve zdravstvene politike za leti 2024 in 2025. V dokumentu med drugim predvidevajo uvajanje plačevanja po kakovosti, povečanje ekip ambulant družinske… »

Usmeritve zdravstvene politike: Širitev timov družinskih ambulant in ukinitev napotnic "zelo hitro"

RTV Slovenija 13.09.2023
Predstavniki ministrstva za zdravje predstavljajo usmeritve zdravstvene politike za leti 2024 in 2025, s katerimi želijo izboljšati kakovost obravnav pacientov in povečati dostopnost storitev ter ustrezno spodbuditi zaposlene v zdravstvu. Ministrstvo… »

Te novosti bi vpeljali v zdravstvo

Zurnal24 13.09.2023
Ministrstvo za zdravje bo predstavilo usmeritve zdravstvene politike za prihodnji dve leti. Predstavniki ministrstva za zdravje bodo na novinarski konferenci javnosti popoldne predstavili usmeritve zdravstvene politike za leti 2024 in 2025. V dokumentu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem