Povezane novice

Umrl je poslovnež Janez Pergar

RTV Slovenija 13.09.2023
V 82. letu starosti je umrl poslovnež Janez Pergar, nekdanji dolgoletni vodja turističnega podjetja Kompas, tudi direktor svetovalnega podjetja NP Consulting. Pergar je poleg tega predsedoval Klubu managerjev Ljubljana, bil je izvoljen v ljubljanski… »

Umrl poslovnež Janez Pergar

Dnevnik 13.09.2023
Umrl je poslovnež Janez Pergar, ki je med drugim dolga leta vodil turistično podjetje Kompas, poročajo Finance. Bil je tudi direktor svetovalnega podjetja NP Consulting, predsednik Kluba managerjev Ljubljana in častni meščan Mestne občine Ljubljana… »

Umrl je Janez Pergar

Delo 13.09.2023
Nekdanji direktor turističnega podjetja Kompas in NP Consultinga se je poslovil v starosti 81 let. Umrl je poslovnež Janez Pergar. Znan je bil po tem, da je kot direktor vodil turistično podjetje Kompas, 20 let je bil tudi predsednik njegove uprave. Od… »

Umrl je znani slovenski poslovnež

SiolNET 13.09.2023
V 82. letu starosti je umrl slovenski poslovnež Janez Pergar, dolgoletni direktor turističnega podjetja Kompas in ustanovni član Foruma 21, poroča časnik Finance. Janez Pergar je večino svoje kariere delal v turističnem podjetju Kompas, od tega je… »

UMRL SLOVENSKI POSLOVNEŽ: Janez Pergar je med drugim dolga leta vodil turistično podjetje Kompas

Regional 13.09.2023
Umrl je poslovnež Janez Pergar, ki je med drugim dolga leta vodil turistično podjetje Kompas, poročajo Finance. Bil je tudi direktor svetovalnega podjetja NP Consulting, predsednik Kluba managerjev Ljubljana in član mestnega sveta Mestne občine… »

Umrl je Janez Pergar

Zurnal24 13.09.2023
Umrl je poslovnež in dolgoletni direktor Kompasa Janez Pergar, na spletni stran poročajo Finance. Janez Pergar se je rodil 25. maja 1942 v Ljubljani, bil je diplomant ljubljanske ekonomske fakultete. Večino svoje kariere je delal v turističnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem