Povezane novice

Velikan slovenskega nogometa se je odločil, da ima dovolj

SiolNET 13.09.2023
Malo je Slovencev, ki se lahko pohvalijo s tako uspešno nogometno kariero in velikim mednarodnim ugledom. Samir Handanović spada med najboljše. V Italijo se je preselil še kot golobradi mladenič, nato pa je v serie A pustil nepozaben pečat. Pri 39… »

Handanović končal kariero. Odslej v vlogi svetovalca pri Interju?

RTV Slovenija 13.09.2023
Italijanski mediji poročajo, da je nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović končal kariero. Dolgoletni vratar Interja naj bi sicer ostal v Milanu. Pri Interju je 39-letni 'Sarma' pustil pečat, za črno-modre je med letoma 2012 in… »

Handanović končal kariero

Dnevnik 13.09.2023
Nekdanji slovenski reprezentančni nogometni vratar Samir Handanović je končal kariero, poročanje italijanskih medijev povzema slovenski portal MMC RTV Slovenija. O tem sta poročala tudi Sportklub in EkipaSN. Dolgoletni vratar Interja naj bi sicer… »

Samir Handanović je končal kariero

Delo 13.09.2023
Dolgoletni vratar slovenske reprezentance in Interja naj bi v Milanu opravljal vlogo svetovalca. Nekdanji slovenski reprezentančni nogometni vratar Samir Handanović je končal kariero, poročajo italijanski mediji. Dolgoletni vratar Interja naj bi sicer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem