Povezane novice

Roglič in Vingegaard v Madrid peljeta rdečega Kussa

Delo 14.09.2023
V zadnji gorski preizkušnji sta se prva favorita prelevila v zlata pomočnika. Evenepoelu tretja etapna zmaga. V nadaljevanju preberite: Saga o troboju znotraj ekipe Jumbo Visma za zmago na Vuelti je v 18. etapi dobila epilog. Prva favorita in… »

Evenepoelu še ena etapna zmaga, Roglič in Vingegaard tokrat zaščitila Kussa

SiolNET 14.09.2023
Zmagovalec 18. etape 78. Dirke po Španiji je Belgijec Remco Evenepoel (Soudal - QuickStep). Favoriti so v cilj 179 kilometrov dolge trase od Pola de Allandeja do Puerta de la Cruza de Linaresa prišli dobrih devet minut za zmagovalcem, Primož Roglič in… »

Evenepoel dobil zadnjo etapo s ciljnim vzponom, Vingegaard izgubil devet sekund

RTV Slovenija 14.09.2023
Remco Evenepoel je dobil zadnjo gorsko etapo na Dirki po Španiji in si zagotovil tudi majico za najboljšega hribolazca. Sepp Kuss in Primož Roglič sta v zadnjih metrih za devet sekund prehitela Jonasa Vingegaarda. Za Belgijca, ki je napadel 29 km pred… »

Remcu že tretja etapa, rdeča majica ostaja na Kussu

Delo 14.09.2023
»Tres amigos« iz Jumbo Visme ostajajo na prvih treh mestih s skupnem seštevku Vuelte. Na veselje mnogih navijačev, Sepp Kuss (Jumbo Visma) tudi po zadnji gorski etapi na Vuelti, ostaja v rdeči majici. Roglič ostaja na tretjem mestu. Remco Evenepoel… »

Direktor Jumbo-Visme razkril, kaj so se odločili že pred začetkom tedna

Zurnal24 14.09.2023
Grischa Niermann je razkril, da čeprav vsi privoščijo zmago Seppu Kussu, imajo vsi trije kapetani Jumbo-Visme že od začetka zadnjega tedna Vuelte dovoljenje, da se borijo za zmago. Jumbo-Visma je pokazala vso svojo dominanco tudi na 17. etapi Vuelte… »

Danes zadnja priložnost za Rogliča, da osvoji še svojo četrto Vuelto

Zurnal24 14.09.2023
Jumbo-Visma je v odličnem položaju pred zadnjo gorsko etapo. Kolesarje na dirki po Španiji danes čaka zahtevna 18. etapa od Pola de Allanda do Puerto de la Cruz de Linaresa (178,9 km). Gre za traso s strmim zaključnim vzponom, po sredini še drugi… »

Kakšna poteza! Poglejte reakcijo Kussa, ko ni mogel slediti Rogliču

Zurnal24 14.09.2023
Vodilni kolesar na dirki po Španiji je v trenutku nemoči nesebično dal blagoslov svojima največjima tekmecema. Sepp Kuss (Jumbo-Visma) se ni uspel vmešati v boj za zmago v 17. etapi dirke po Španiji, a je vseeno naredil dovolj, da je ostal v rdeči… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem