Povezane novice

Putin sprejel Kimovo vabilo na obisk Severne Koreje, Washington grozi z novimi sankcijami

RTV Slovenija 14.09.2023
Kim Džong Un je na srednem srečanju ruskega predsednika Vladimirja Putina povabil na obisk v Severno Korejo. Zahodne države in Japonska so ob tem vse bolj zaskrbljene zaradi morebitnega vojaškega sodelovanja med voditeljema. Po poročanju… »

KIM JONG-UN: "Vedno bomo z Rusijo"

Regional 14.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je v sredo ob koncu obiska v Rusiji povabil ruskega predsednika Vladimirja Putina, naj obišče Severno Korejo. Putin je povabilo sprejel, danes poročajo severnokorejski državni mediji. Dodali so, da je Kim iz Rusije… »

Putin gre v Severno Korejo

Mladina 14.09.2023
Rusija in Severna Koreja sta zgodovinski zaveznici, proti obema pa je mednarodna skupnost uvedla sankcije. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je v sredo ob koncu obiska v Rusiji povabil ruskega predsednika Vladimirja Putina, naj obišče Severno Korejo… »

ZDA in Japonska / »Zaskrbljeni smo zaradi odnosov med Severno Korejo in Rusijo«

Mladina 14.09.2023
Japonska in ZDA opazujeta pogovore med Rusijo in Severno Korejo. Po srečanju ruskega predsednika Vladimirja Putina in severnokorejskega voditelja Kim Jong-una je Japonska danes opozorila pred kršenjem resolucij Združenih narodov o prepovedi prodaje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem