Povezane novice

"Poškodba nas je malo vrgla iz tira, poskušali smo si pomagati, a Poljaki so bili premočni"

SiolNET 14.09.2023
Slovenski odbojkarji so v polfinalu evropskega prvenstva z 1:3 (23, -21, -20, -21) izgubili s Poljaki, ob tem pa ostali še brez prvega organizatorja igre Gregorja Ropreta, ki se je poškodoval sredi tretjega niza. "Zagotovo nas je poškodba malo vrgla iz… »

Poljaki ustavili Slovence, ti s Francozi v boj za bron

SiolNET 14.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je v polfinalu evropskega prvenstva v Rimu z 1:3 (-23, 21, 20, 21) izgubila s prvo reprezentanco na svetovni lestvici Poljsko. Poraz ima dodaten grenak priokus, saj se je sredi tretjega niza poškodoval prvi organizator… »

Kubanski ritem vzel zlato, bron je še tu, zadnji tekmec Francija

Delo 14.09.2023
Odbojkarji so na evropskem prvenstvu izgubili polfinalni obračun s Poljsko, jutri se bodo v Rimu borili za tretje mesto s Francijo, ki ni bila kos Italiji. V nadaljevanju preberite: Slovenska odbojkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu jutri ob… »

Poljakom uspelo prekiniti slovenski urok

Dnevnik 14.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v polfinalu evropskega prvenstva v Rimu izgubila s Poljsko z 1:3 (23, -21, -20, -21). V soboto bodo ob 17.30 igrali za tretje mesto. Slovenski in poljski odbojkarji so se v Rimu že tretjič zaporedoma na… »

Poljaki zaustavili Slovence v polfinalu EP v odbojki

Zurnal24 14.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je v polfinalu evropskega prvenstva v Rimu izgubila proti Poljski z 1:3 v nizih. Sredi tretjega niza se je poškodoval prvi organizator igre Gregor Ropret, kar je povsem ohromilo slovensko reprezentanco. Začetek… »

Slovenski odbojkarji na EP po porazu s Poljaki za bron

Dnevnik 14.09.2023
Slovenski odbojkarji ne bodo ponovili dosežka z zadnjih dveh evropskih prvenstev, ko so osvojili srebrno kolajno. Letos se bodo borili za bron, potem ko so v polfinalu v Rimu z 1:3 (23, -21, -20, -21) izgubili proti Poljski. S tem se je tudi končala… »

Bogdan Kotnik: Verjamemo v to reprezentanco. Zasluži si biti najvišje.

SiolNET 14.09.2023
"Poljaki imajo za moje pojme daljšo klop. Imajo 12, 13 enakovrednih igralcev, da sploh ne veš, kdo je močnejši, ali tisti, ki sedijo na klopi, ali tisti, ki igrajo. So pa Slovenci tehnično nekoliko boljši. Seveda navijam zanje, a bo zelo težko. Je… »

Gheorghe Cretu: Vse bo odvisno od nas samih

SiolNET 14.09.2023
"Borba za vsako žogo, osredotočenost in kolektivna igra. Odločali bodo detajli in to, kako se bodo odzvali tekmeci, ko bo eni izmed ekip šlo na igrišču bolje. Vse bo odvisno od nas samih," pred polfinalom evropskega odbojkarskega prvenstva proti… »

Novice dneva »

"Vrgli so me v vodo, želeli so, da umrem"

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

EU lani prejel več kot milijon prošenj za azil

RTV Slovenija pred dvema uramaše 1 povezana

Spor med Netanjahujem in vojsko zaradi prekinitve ognja

Dnevnik pred 7 uramiše 1 povezana

Kremelj izid mirovne konference označil za zanemarljiv

RTV Slovenija pred 40 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem