Povezane novice

Takšni so današnji udarci vremena. Med drugim strela treščila v hišo

Zurnal24 14.09.2023
Ponekod je zaradi močnejših nalivov upočasnjen promet, ponekod imajo gasilci spet polne roke dela. Vzhodno in osrednjo Slovenijo je popoldne dosegel pas neviht z močnejšimi nalivi. Na Agenciji RS za okolje (Arso) opozarjajo, da lahko narastejo… »

Zagorelo v gospodarskem poslopju v Malem Jelniku. Požar po vsej verjetnosti povzročil udar strele

Domžalec 14.09.2023
Danes, nekaj minut pred 15. uro je prišlo do požara v gospodarskem poslopju v naselju Mali Jelnik v občini Lukovica. Gašenja požara, ki je izbruhnil na seniku, so se takoj lotili domačini, ki so tudi preprečili, da bi se ogenj razširil, dokončno… »

Po nevihti v Sloveniji: zaradi udara strele zagorelo gospodarsko poslopje

SiolNET 14.09.2023
Nekaj po 14. uri je na območju Moravč udarila nevihtna celica, ki se je v naslednji uri pomaknila proti Ljubljani. Okoli 15. ure je krepak naliv dosegel vzhodne dele Ljubljane. Nevihta je prešla tudi Trbovlje in okolico. Na Malem Jelniku v občini… »

V vzhodni in osrednji Sloveniji nevihte z močnejšimi nalivi, promet ponekod upočasnjen

Dnevnik 14.09.2023
Vzhodno in osrednjo Slovenijo je popoldne dosegel pas neviht z močnejšimi nalivi. Na Agenciji RS za okolje (Arso) opozarjajo, da lahko narastejo hudourniški vodotoki. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je zaradi neviht in močnejših padavin… »

Močan naliv zajel dele Ljubljane

Necenzurirano 14.09.2023
Po 13. uri so se v delih Slovenije začele prožiti posamezne nevihte. Nekaj po 14. uri je na območju Moravč udarila nevihtna celica, ki se je v naslednji uri pomaknila proti Ljubljani. Okoli 15. ure je krepak naliv dosegel vzhodne dele Ljubljane in do… »

Tam, kjer je avgusta poplavljalo, bo danes popoldne hudo

Zurnal24 14.09.2023
Največja nevarnost po podatkih vremenoslovcev popoldne preti tem predelom Slovenije. "V jutranjih urah se je manjši nevihtni pas hitro pomaknil preko slovenske Istre proti Dolenjski, kjer trenutno slabi. Večjih posebnosti ni bilo, nevihte so spremljali… »

Novice dneva »

Nova žrtev na naših cestah

Zurnal24 pred 56 minutamiše 5 povezanih

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 9 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem