Povezane novice

Dejan Zavec zapušča poslanske klopi

Spodnje Podravje 14.09.2023
Nekdanji svetovni prvak v boksu Dejan Zavec zapušča poslanske klopi, poleg njega pa odhaja tudi Martin Marzidovšek, oba iz poslanske skupine Svoboda. Zavec je med poslanci sicer spadal med bolj zadržane, saj je bil eden tistih, ki je najmanj… »

Zavec in Marzidovšek ne bosta več poslanca

RTV Slovenija 14.09.2023
Poslanca Svobode, nekdanji boksar Dejan Zavec in Martin Marzidovšek, sta sporočila, da zapuščata poslanske vrste. Zavec odhaja iz zdravstvenih razlogov, Marzidovšek pa zaradi novega kariernega izziva na področju umetne inteligence. Vodja poslanske… »

Zavec in Marzidovšek zapuščata poslanske klopi

Nova 24TV 14.09.2023
Nekdanji svetovni prvak v boksu zapušča Državni zbor. (Vir: STA) Nekdanji svetovni prvak v boksu Dejan Zavec zapušča poslanske klopi, poleg njega pa odhaja tudi Martin Marzidovšek, oba iz poslanske skupine Svoboda. Zavec je bil med poslanci eden… »

Poslanca Svobode Dejan Zavec in Martin Marzidovšek zapuščata poslanske vrste

Dnevnik 14.09.2023
Poslanca Svobode Dejan Zavec in Martin Marzidovšek sta odstopila s poslanske funkcije. Zavec odhaja iz zdravstvenih razlogov, Marzidovšek pa zaradi novega kariernega izziva, sta pojasnila. Vodja poslanske skupine Borut Sajovic je poudaril, da poslanska… »

Poslanca Gibanja Svoboda zapuščata politiko

SiolNET 14.09.2023
Poslanca Gibanja Svoboda Dejan Zavec in Martin Marzidovšek sta odstopila s poslanske funkcije. Zavec odhaja iz zdravstvenih razlogov, Marzidovšek pa zaradi novega kariernega izziva, sta pojasnila. Vodja poslanske skupine Borut Sajovic je poudaril, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem