Povezane novice

Vinčić menja poškodovanega Ropreta, protest zaradi zamenjave slovenske zastave s slovaško

RTV Slovenija 15.09.2023
Ob porazu v polfinalu proti Poljski je Slovenija zaradi poškodbe ostala tudi brez prvega podajalca Gregorja Ropreta. Za sobotno tekmo s Francijo za bronasto medaljo ga bo v postavi zamenjal Dejan Vinčić. Nesrečni dogodek na obračunu s Poljaki – ti… »

V RIMU NAMESTO ROPRETA VINČIĆ: Evropska odbojkarska zveza je odobrila zamenjavo igralcev

Regional 15.09.2023
Nesrečni dogodek na obračunu s Poljaki – slednji so nato tekmo dobili s 3:1 – se je zgodil pri izenačenju na 1:1 v nizih in po rezultatu 12:12 v tretjem nizu. Ropret je po poskusu bloka pristal na stopalu poljskega odbojkarja Aleksandra Šliwke in… »

V boj za bronasto kolajno tudi z Dejanom Vinčićem

Delo 15.09.2023
Poškodovanega prvega podajalca v slovenski odbojkarski reprezentanci Gregorja Ropreta bo na evropskem prevenstvu v Rimu zamenjal izkušeni 36-letni Korošec. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi izgubila proti… »

Poljaki po zmagi nad Slovenijo razjarjeni: Takšne zadeve se ne bi smele dogajati

SiolNET 15.09.2023
Slovenski odbojkarji so v četrtek po hudem boju in porazu z 1:3 (23, -21, -20, -21) proti Poljski sklenili svoje sanje o naslovu evropskega prvaka. Čeprav so Poljaki zanesljivo slavili in se veselili velike zmage, pa so po tekmi veliko besed namenili… »

V Rim k odbojkarjem prihaja zamenjava za Gregorja Ropreta

SiolNET 15.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi klonila pred Poljsko, ob tem pa ostala brez prvega podajalca Gregorja Ropreta, ki je zaradi poškodbe že končal nastope na letošnjem evropskem prvenstvu. Namesto njega v Rim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem