Povezane novice

V Tivoliju praznik slovenskega tenisa

Dnevnik 15.09.2023
Tamara Zidanšek se je uvrstila v polfinale teniškega turnirja v Ljubljani. V Davisovem pokalu je po zmagi Blaža Role rezultat med Slovenijo in Luksemburgom izenačen. V Tivoliju je bil danes slovenski teniški dan. Na sosednjih igriščih so več ur… »

Tamara Zidanšek po skoraj treh urah do nastopa na Trgu republike

RTV Slovenija 15.09.2023
Tamara Zidanšek se je uvrstila v polfinale domačega teniškega turnirja WTA Zavarovalnica Sava v Ljubljani. Rusko najstnico Eriko Andrejevo je premagala v treh nizih. Kaja Juvan je izpadla v osmini finala. Konjičanka, 87. teniška igralka sveta, se je… »

Zidanškova v polfinale na Trgu republike, Juvanova se je morala posloviti

SiolNET 15.09.2023
Peti dan glavnega turnirja WTA Zavarovalnica Sava z nagradnim skladom 107.360 evrov je Sloveniji prinesel polovični uspeh. Kaja Juvan se je poslovila v drugem krogu, Tamara Zidanšek pa je po naporni in dolgi partiji napredovala v polfinale, ki bo v… »

Po prvem dnevu med Slovenijo in Luksemburgom 1:1

RTV Slovenija 15.09.2023
Po prvem dnevu dvoboja Davisovega pokala druge svetovne skupine med Slovenijo in Luksemburgom v Ljubljani je rezultat izenačen na 1:1. Točki sta osvojila prvorangirana igralca obeh reprezentanc. V uvodni partiji v teniškem centru Tivoli je moral Bor… »

Slovenija izenačila proti Luksemburgu

Delo 15.09.2023
V Ljubljani dvoboj druge svetovne skupine pokala Davis. Po prvem dnevu dvoboja Davisovega pokala druge svetovne skupine med Slovenijo in Luksemburgom v Ljubljani je rezultat izenačen na 1:1. Točki sta osvojila prvorangirana igralca obeh reprezentanc. V… »

Zidanškova rešuje slovensko čast v Ljubljani

Zurnal24 15.09.2023
Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek se je po skoraj triurnem boju uvrstila v polfinale WTA turnirja v Ljubljani. Peti dan glavnega turnirja WTA Zavarovalnica Sava z nagradnim skladom 107.360 evrov je Sloveniji prinesel polovični uspeh. Kaja Juvan… »

Po prvem dnevu Davisovega pokala v Ljubljani rezultat 1:1

Dnevnik 15.09.2023
Po prvem dnevu dvoboja Davisovega pokala druge svetovne skupine med Slovenijo in Luksemburgom v Ljubljani je rezultat izenačen na 1:1. Točki sta osvojila prvorangirana igralca obeh reprezentanc. V uvodni partiji v teniškem centru Tivoli je moral Bor… »

POLFINALE ZA TAMARO ZIDANŠEK! Katja Juvan se je morala posloviti (VIDEO)

Regional 15.09.2023
Najvišje uvrščena slovenska teniška igralka na lestvici WTA, 25-letna Konjičanka Tamara Zidanšek, se je uvrstila v polfinale turnirja WTA Zavarovalnica Sava v Ljubljani z nagradnim skladom 107.360 evrov. Po dveh urah in 47 minutah igre je premagala… »

Tamara Zidanšek v polfinalu v Ljubljani

Delo 15.09.2023
Na turnirju WTA je po današnjem nadaljevanju po včerajšnji prekinitvi zaradi dežja izpadla Kaja Juvan. Najvišje uvrščena slovenska teniška igralka na lestvici WTA, 25-letna Konjičanka Tamara Zidanšek, se je uvrstila v polfinale turnirja WTA… »

Dež ustavil Kajo Juvan

Dnevnik 15.09.2023
Tamara Zidanšek se je na teniškem turnirju v Ljubljani prepričljivo uvrstila v četrtfinale, v katerem se bo pomerila z Rusinjo Eriko Andrejevo. Ali je Kajo Juvan nekaj ur po 15. uri v Tivoliju v osmini finala teniškega turnirja WTA 125 rešil dež… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem