Povezane novice

Matevž Govekar si želi nekaj sreče za boljši izid v sprintu

Dnevnik 15.09.2023
Italijan Alberto Dainese (DSM-firmenich) je dobil ciljni sprint glavnine na 19. etapi dirke po Španiji. Najboljši Slovenec je bil Matevž Govekar (Bahrain-Victorious) na 19. mestu. Devetnajsta etapa 78. kolesarske dirke po Španiji je postregla šele s… »

Dainese unovčil padec Grovesa. Roglič s ponudbo Movistarja?

RTV Slovenija 15.09.2023
Italijan Alberto Dainese je zmagovalec 19. etape Dirke po Španiji. Ciljni sprint je začinil padec, ki je ustavil favorita za današnjo zmago Kadena Grovesa. V skupnem seštevku na vrhu ni sprememb, Sepp Kuss je še korak bližje končni zmagi. Etapa po… »

Sepp Kuss po mirnem dnevu na pragu uspeha kariere

Zurnal24 15.09.2023
V 19. ravninski etapi dirke po Španiji ni prišlo do sprememb pri vrhu. Etapne zmage se je po sprintu glavnine veselil Italijan Alberto Dainese (DSM-firmenich). Italijan Alberto Dainese (DSM-Firmenich) je zmagovalec 19. etape kolesarske dirke po… »

Prvega favorita ustavil padec, sprinterska zmaga Italijanu

SiolNET 15.09.2023
Zmagovalec 12. etape Dirke po Španiji je Italijan Albetrto Dainese (DSM - Firmenich). Najboljši v skupnem seštevku so preživeli miren dan na kolesu, v rdeči majici vodilnega ostaja Američan Sepp Kuss, na drugem in tretjem mestu pa njegova kolega iz… »

Dainese komaj ugnal Ganno, Kuss še en dan bližje zmagoslavju v Madridu

Delo 15.09.2023
Hud padec tik pred zaključkom etape je razredčil glavnino, na koncu se je najbolje znašel Alberto Dainese. Ravninska, 19. etapa bi minila mirno, a zelo hitro, če ne bi prav na zadnjem kilometru prišlo do hudega padca v glavnini. Med nesrečniki, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem