Povezane novice

Štiriinštiridesetletnik osumljen umora v Žalcu, izsiljevanja in še proizvodnje drog #video

SiolNET 15.09.2023
Pri preiskavi umora 42-letnega moškega so policisti poleg izsleditve moškega, osumljenega umora in izsiljevanja, zasegli še več kot 50 kilogramov prepovedanih drog, so danes sporočili s celjske Policijske uprave. 5. septembra so okoli petih zjutraj… »

Osumljeni umora v Žalcu se je pečal tudi z drogo

Dnevnik 15.09.2023
Na celjski policijski upravi so po dobrem tednu razkrili nekaj več podrobnosti o umoru 42-letnega državljana Bosne in Hercegovine, ki je prejšnji teden v večstanovanjski zgradbi v naselju Trnava umrl zaradi strelnih ran. Umora je osumljen 44-letni… »

Za umor 42-letnika na območju Žalca osumljen 44-letnik, ki naj bi se ukvarjal s preprodajo droge

RTV Slovenija 15.09.2023
Kriminalisti umora 42-letnega moškega iz BiH-a, ki se je zgodil na območju Žalca, sumijo 44-letnika z območja PU-ja Celje. Osumljen je tudi izsiljevanja, skupaj s 44-letnim srbskim državljanom pa tudi proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami… »

Foto: Znane nove podrobnosti o umoru 42-letnika v Žalcu

Necenzurirano 15.09.2023
Je bil 42-letnik žrtev kriminalne združbe, ki se ukvarja s preprodajo? Kot smo že poročali, so bili celjski policisti v torek, 5. septembra ob 4.30 zjutraj obveščeni, da reševalci na območju Žalca oživljajo moškega, ki je utrpel več strelnih… »

Pri preiskavi torkovega umora našli več kot 50 kilogramov droge

Delo 15.09.2023
Drogo so našli v montažnem objektu znotraj večjega poslovnega centra. Pri preiskavi torkovega umora 42-letnega moškega je celjska policija pri izsleditvi moškega, osumljenega umora in izsiljevanja, zasegla še več kot 50 kilogramov prepovedanih… »

Pred stanovanjem ga je likvidiral Slovenec

Zurnal24 15.09.2023
Aleš Slapnik, pomočnik vodje sektorja kriminalistične policije na PU Celje, je danes predstavil podrobnosti umora v naselju Trnava blizu Braslovč. Osumljencu so zasegli tudi dobrih 50 kilogramov različnih drog. Dvainštiridesetletni državljan Bosne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem