Povezane novice

Zgodovinski dan za Jumbo-Vismo, Kuss junak Vuelte

SiolNET 16.09.2023
Znani so junaki predzadnjega dne Dirke po Španiji. Skupni zmagovalec je postal Sepp Kuss in bo v nedeljski paradi šampionov lahko praznoval zgodovinski trenutek v karieri. A je zgodovinski tudi za Jumbo-Vismo, ki se lahko veseli trojne zmage na… »

Kuss prvič na vrhu, solidarni Roglič sedmič na odru

Delo 16.09.2023
Zadnja zahtevna preizkušnje Vuelte prinesla etapno zmago Wouta Poelsa in potrditev trojnega zmagoslavja Jumba Visme. Dirka po Španiji se bo jutri zvečer končala na trgu Cibeles v središču Madrida, vendar je že jasno, da je ekipa Jumbo Visma na njej… »

Vuelta ima novega kralja, znana tudi končna uvrstitev Rogliča

Zurnal24 16.09.2023
Poelsu sprint peterice najmočnejših ubežnikov, Kuss potrdil skupno zmago, Roglič stopničke. Na 20. etapi letošnje dirke po Španiji je o zmagovalcu odločal sprint najmočnejše peterice izmed ogromne skupine ubežnikov, ki je morala na 207,8… »

Kuss, Vingegaard in Roglič objeti v cilj za potrditev popolne zmage čebel

RTV Slovenija 16.09.2023
Najdaljšo etapo 78. Dirke po Španiji je po 208 km dobil Wout Poels, ki je v obračunu peterice za las ugnal Remca Evenepoela. Vodilna trojica Sepp Kuss, Jonas Vingegaard in Primož Roglič je prišla v cilj skupaj in objeta za zgodovinsko zmago Jumba… »

Poelsu etapa, Kussu cela Vuelta

Delo 16.09.2023
Sepp Kuss je pred zadnjo etapo že zmagovalec letošnje Vuelte. Na zadnji etapi po ulicah Madrida rdeče majice ne bodo napadali. Američan slovenskega rodu Sepp Kuss, je zdržal tudi na predzadnji, najdaljši etapi, letošnje Vuelte, s kar 4300 metri… »

#video Vuelta neuradno Kussu, Roglič skupno tretji, etapa Poelsu

Dnevnik 16.09.2023
Nizozemec Wout Poels (Bahrain Victorious) je zmagovalec predzadnje, 20. etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Manzanares El Reala do Guadarrame je po 207,8 km slavil iz ubežne skupine. Skupno zmago si je danes neuradno že zagotovil Američan… »

Šef Jumbo-Visme noro ponosen na Primoža: "Seppu je poslal ..."

Zurnal24 16.09.2023
Prvi mož Jumbo-Visme je ponosen na soglasno odločitev moštva, da v boju za skupno zmago na dirki po Španiji podprejo Seppa Kussa. Jumbo-Visma je na pragu zgodovinskega uspeha, saj bo v nedeljo postala prva ekipa v zgodovini, ki bo v eni sezoni… »

Jumbo-Visma na razgibani trasi za potrditev trojne zmage

Zurnal24 16.09.2023
Kolesarji bodo na dirki po Španiji opravili še z zadnjo zahtevno preizkušnjo pred nedeljsko formalnostjo v Madridu. Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu zadnja zahtevna etapa, preden bo v nedeljo v Madridu padel zastor nad 78. izdajo te… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem