Povezane novice

Kuss zaključil zgodovinski trojček

Dnevnik 17.09.2023
Nizozemsko moštvo Jumbo-Visma je na 78. kolesarski dirki po Španiji zaključilo delo sanjske sezone 2023. Sepp Kuss je s skupno zmago čebelam priboril zgodovinski trojček zmag na tritedenskih dirkah v eni sezoni. A vse ni tako rožnato, kot bi moralo… »

Španci zmago najbolj privoščili Kussu

Delo 17.09.2023
Namesto obračuna za rdečo majico so kolesarski navdušenci na madridskih cestah lahko spremljali zgodovinski mejnik Jumba Visme. V nadaljevanju preberite: Čeprav je bila dirka po Španiji že pred sobotnim prihodom v madridsko regijo odločena in… »

Kuss uradno osvojil rdečo majico, po begu zadnja etapa zeleni majici

RTV Slovenija 17.09.2023
78. Dirka po Španiji se je končala s popolnim zmagoslavjem Jumba Visme. Zmagal je pomočnik Sepp Kuss, drugi je Jonas Vingegaard, tretji pa Primož Roglič. Zadnji dan v Madridu je popestril zmagoviti beg šesterice, po katerem je slavila zmago zelena… »

Drama tudi zadnji dan, junaki prešteti

SiolNET 17.09.2023
Junaki na Vuelti so dokončno prešteti. Sepp Kuss (Jumbo-Visma) je tudi uradno postal kralj Vuelte. Drugo mesto je osvojil Jonas Vingegaard, tretje pa naš šampion Primož Roglič. Za Jumbo-Vismo je to trojna zmaga in trojna zmaga, če gledamo skalpe na… »

Roglič, Jonas in Kuss spregovorili o dvomih

SiolNET 17.09.2023
Za zmagovalnim konjem se vedno praši, pravi rek, in nič drugače ni v kolesarskem svetu, ko gledamo zgodbo Jumbo-Visme. Nizozemsko moštvo je v letošnjem letu osvojilo vse Grand Toure, zadnjega pa celo s trojno zmago Seppa Kussa, Jonasa Vingegaarda in… »

Roglič, Kuss in Vingegaard z nasmehom prispeli v Madrid

Zurnal24 17.09.2023
Končana je 78. dirka po Španiji. Američan Sepp Kuss je zmagovalec kolesarske dirke po Španiji. V skupnem seštevku sta mu na zmagovalnem odru družbo delala moštvena kolega pri nizozemski zasedbi Jumbo-Visma, drugouvrščeni Danec Jonas Vinegegaard… »

Grovesu zadnja etapa, Kussu cela Vuelta

Delo 17.09.2023
Sepp Kuss je osvojil Vuelto, 78. dirko po Španiji! Grovesu sprinterski spektakel v Madridu. Vuelta se je končala na najboljši možni način. Spektakularni pobeg, ki ga je spet uprizoril Remco Evenepoel s še petimi kolesarji. Ujeli so jih na zadnjih… »

Kamera ujela Kussov odgovor soprogi: "Nikoli več!"

Zurnal24 17.09.2023
"Nikoli več," je po koncu 20. etape Vuelte, na kateri je naposled potrdil krstno zmago na tritedenskih preizkušnjah, svoji soprogi dejal Sepp Kuss. Predzadnja etapa je potrdila neuradnega zmagovalca letošnje dirke po Španiji. To je postal Američan… »

"Sobivanje Jonasa in Primoža je zdaj oteženo, ampak daleč od tega, da bi bilo nemogoče"

SiolNET 17.09.2023
V nizozemski super ekipi Jumbo-Visma se danes že veselijo zgodovinskega podviga in trojne zmage na Dirki po Španiji. Z zmagoslavjem na Vuelti so tudi zaokrožili zgodovinski trojček, še nikoli namreč ni nobena ekipa osvojila vseh treh tritedenskih… »

To je še zadnja prepreka, ki loči Rogliča od novih stopničk Vuelte

Zurnal24 17.09.2023
Drevi potrditev zgodovinskega dosežka Jumbo-Visme in novih stopničk Primoža Rogliča. Američan Sepp Kuss (Jumbo-Visma) bo drevi postal zmagovalec 78. izvedbe kolesarske dirke po Španiji. Devetindvajsetletniku iz Duranga bosta družbo na odru za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem