Povezane novice

Nesreče v gorah: pohodnik izgubil zavest in umrl, na Rogli se je poškodoval otrok

SiolNET 17.09.2023
Na poti proti koči Antona Bavčerja pod Čavnom v občini Ajdovščina je danes dopoldne umrl pohodnik. Potem ko je izgubil zavest, mu namreč prva pomoč ni pomagala, je razvidno iz objave na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje… »

Poškodovanega otroka z Rogle odpeljal helikopter

Necenzurirano 17.09.2023
Reševalci so danes med drugim posredovali tudi na območju Občine Zreče. Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, se je danes nekaj pred 17. uro na Mašinžagi na Rogli poškodoval otrok. Reševalci NMP so ga oskrbeli in pripravili za… »

Ženska padla z višine okoli treh metrov, morali so jo oživljati

Necenzurirano 17.09.2023
Na območju občine Dornava se je danes popoldne pripetila nesreča, v kateri se je poškodovala občanka. Okoli 15.30 je v naselju Bratislavci občanka padla z lestve z višine okoli treh metrov in se poškodovala, poroča Uprava Rs za zaščito in… »

DOPOLDANSKA TRAGEDIJA NA PRIMORSKEM: Na poti proti koči je umrl pohodnik

Regional 17.09.2023
Na poti proti koči Antona Bavčerja pod Čavnom v občini Ajdovščina je danes dopoldne umrl pohodnik. Potem ko je izgubil zavest, mu namreč prva pomoč ni pomagala, je razvidno iz objave na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje… »

Tragična nesreča lovca pri nas

Zurnal24 17.09.2023
Oživljanje žal ni bilo uspešno. Gorski reševalci so včeraj vnovič izvedli več reševalnih akcij, eden od dogodkov pa se je kljub posredovanju končal tragično. Pod Malim vrhom v občini Jezersko je namreč tujega lovca obšla slabost, oživljanje… »

Grenka izkušnja: razjarjena krava napadla nizozemski turistki

Zurnal24 17.09.2023
Neverjetno. Nič hudega sluteči turistki iz Nizozemske je na Veliki planini napadla podivjana krava. Takole se je končalo ... Ko poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, so gorski reševalci GRS Kamnik in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva… »

Tragična nesreča pri delu v gozdu, 66-letnik umrl na kraju dogodka

Necenzurirano 17.09.2023
Na območju PU Kranj je v petek prišlo do tragične nesreče. Kot so sporočili s PU Kranj, so bili škofjeloški policisti v petek okoli 8. ure obveščeni o nesreči pri delu. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, sta 65-letni in 66-letni moški… »

Tragična nesreča v gozdu, 66-letniku ni bilo pomoči

Zurnal24 17.09.2023
V petek zjutraj je na območju Škofje Loke prišlo do delovne nesreče pri sečnji dreves v gozdu, v kateri je življenje izgubil 66-letni moški, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so bili… »

Med delom v gozdu se je smrtno ponesrečil 66-letnik

RTV Slovenija 17.09.2023
V petek zjutraj se je na območju Škofje Loke zgodila delovna nesreča pri sečnji dreves, v kateri je umrl 66-letni moški, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Škofjeloški policisti so bili o nesreči pri delu obveščeni v petek okoli 8… »

V petek med sečnjo v gozdu umrl 66-letnik

SiolNET 17.09.2023
V petek zjutraj je na območju Škofje Loke prišlo do delovne nesreče pri sečnji dreves v gozdu, v kateri je življenje izgubil 66-letni moški, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Med podiranjem je drevo padlo nanj, moški pa je zaradi hudih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem