Povezane novice

Kapetanka Lazovićeva: Smo vrhunska ekipa; Tamara Mavsar: To je šele začetek

Delo 17.09.2023
Krim Mercator je v Stožicah dosegel lepo zmago proti Esbjergu in dobil potrditev, da je na pravi poti. V soboto bo proti Ferencvarosu branil prvo mesto. V nadaljevanju preberite: Če se dan pozna po jutru, se rokometašicam Krima Mercatorja obeta… »

Krim sanjsko začel sezono, v Stožicah padel močni Esbjerg

Delo 17.09.2023
Krim Mercator je dobil tudi drugo tekmo v EHF ligi prvakinj, Danke v Stožicah niso vodile niti enkrat. Najboljše vabilo na sobotno tekmo s Ferencvarosem. Zelo lepa zmaga rokometašic Krima Mercatorja. V drugem kolu EHF lige prvakinj so v domačih… »

Krimovke z danskim skalpom potrdile visokoleteče načrte

RTV Slovenija 17.09.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem krogu Lige prvakinj v Stožicah s 33:27 premagale močni Esbjerg iz Danske in potrdile, da bo v tej sezoni nanje še kako treba računati. Trener Dragan Adžić je pred sezono napovedoval, da je njihov cilj… »

Slovenske prvakinje do velikega skalpa

SiolNET 17.09.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so danes odigrale prvo domačo tekmo lige prvakinj v sezoni in v areni Stožice na kolena spravile odigrale danski Esbjerg. Tigrice so zmagale s 33:27 (15:12). V tej sezoni ostajajo brezhibne, 9 septembra so namreč v prvem… »

Krimovke vzele skalp danskim prvakinjam

Dnevnik 17.09.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem krogu evropske lige prvakinj v domači dvorani premagale danski Esbjerg s 33:27 (15:12). Krimovke so proti zvezdniški zasedbi Esbjerga prikazale odlično predstavo in od samega začetka vodile. Tudi številne… »

Skandinavski izziv bo že dal jasnejšo sliko o kakovosti Krima

Delo 17.09.2023
V Stožicah danes ob 14. uri gostuje Esbjerg, dvakratni udeleženec F4 lige prvakinj. Nina Zulić: Lahko se merimo z vsakim. Vrača se kapetanka Barbara Lazović. V nadaljevanju preberite: Že res, da se je rokometašicam Krima Mercatorja odvalil kamen od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem