Povezane novice

Golob o nezakonitih migrantih: Desnica straši ljudi #video

SiolNET pred 9 dnevi
Predsednik vlade Robert Golob je na redni seji državnega zbora na vprašanje poslanke SDS Anje Bah Žibert o porastu nelegalnih migracij odgovoril, da se s problemom migracij ukvarja Evropska unija v izvornih državah. Letos je bilo namreč obravnavanih… »

Golob: Migracije so na ekstremni desnici priljubljena tema za strašenje ljudi

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Predsednik vlade Robert Golob je glede porasta nezakonitih migracij dejal, da se s problemom ukvarja Evropska unija v izvornih državah. Napovedal je tudi 640 milijonov evrov izplačil občinam, gospodarstvu in ljudem, ki so imeli škodo po poplavah. Anja… »

Predsednik vlade “nima pojma, kaj se dogaja, in s stanjem ni seznanjen”

Nova 24TV pred 8 dnevi
Foto: STA “Predsednik vlade, veste, kaj jaz opažam, da vi nimate pojma, kaj se dogaja, in da niste seznanjeni s stanjem,” je dejala poslanka SDS Anja Bah Žibert premierju Robertu Golobu, ki je danes odgovarjal na poslanska vprašanja. Državni zbor… »

ZAVEC IN MARZIDOVŠEK NISTA VEČ POSLANCA: DZ se je seznanil z njunima odstopoma

Regional pred 8 dnevi
DZ se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina Marzidovška, s čimer jima je prenehala funkcija. Državna volilna komisija bo o ugotovitvi pravice do opravljanja funkcije nadomestnih poslancev… »

Poslanci so se seznanili odstopoma Zavca in Marzidovška

Delo pred 8 dnevi
Državna volilna komisija (DVK) bo o ugotovitvi pravice do opravljanja funkcije nadomestnih poslancev odločila do torka do 12. ure. Državni zbor se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina… »

Golob / »Nikoli v zgodovini te države ob nobeni nesreči ni bilo izplačanega toliko denarja«

Mladina pred 8 dnevi
Premier Robert Golob v naslednjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov neposrednih izplačil ljudem, gospodarstvu in občinam. Premier Robert Golob v naslednjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov… »

Golob: "Na ekstremni desnici je to priljubljena tema za strašenje ljudi"

Zurnal24 pred 8 dnevi
Po mnenju Goloba je ustvarjanje notranjepolitičnega problema iz naslova migracij populizem. V državnem zboru se je začela redna septembrska seja, na kateri je premier Robert Golob odgovarjal na poslanska vprašanja. Poslanka SDS-a Anja Bah Žibert je… »

V prihodnjih tednih izplačila 640 milijonov evrov pomoči

Delo pred 8 dnevi
Teh, ki so utrpeli za več kot 30.000 evrov neposredne škode, bo po ocenah nekaj več kot tisoč, je dejal premier Robert Golob. Premier Robert Golob v prihodnjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov neposrednih izplačil ljudem… »

Golob SDS: Iz migracij delati notranjepolitični problem je zavržno

Delo pred 8 dnevi
Med ukrepi, ki jih zagovarja vlada, je več mešanih policijskih patrulj, ki bi delovale v notranjosti Hrvaške in s tem nadzorovale »čim več globine«. Do konca avgusta je slovenska policija obravnavala že več kot 36.000 nedovoljenih vstopov v… »

DZ se je seznanil z odstopoma poslancev Zavca in Marzidovška

SiolNET pred 8 dnevi
DZ se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina Marzidovška. S seznanitvijo DZ je poslancema prenehala funkcija. Poslanca sta svojo odločitev o odstopu javnosti sporočila v četrtek. Kot sta… »

Premier se bo zagovarjal zaradi prepočasne pomoči prebivalcem

Nova 24TV pred 9 dnevi
Foto: STA Državni zbor bo danes začel prvo redno sejo po počitnicah. Kot je v navadi, bodo prvi dan zasedanja v ospredju vprašanja poslancev premierju Robertu Golobu in ministrom. Poslance med drugim zanimajo ukrepi vlade in pomoč prebivalcem po… »

Od Goloba pričakujejo pojasnila

Zurnal24 pred 9 dnevi
Poslanci od predsednika vlade pričakujejo odgovore o ukrepih po poplavah. Ddržavni zbor bo danes začel prvo redno sejo po počitnicah. Kot je v navadi, bodo prvi dan zasedanja v ospredju vprašanja poslancev premierju Robertu Golobu in ministrom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem