Povezane novice

Golob o nezakonitih migrantih: Desnica straši ljudi #video

SiolNET 18.09.2023
Predsednik vlade Robert Golob je na redni seji državnega zbora na vprašanje poslanke SDS Anje Bah Žibert o porastu nelegalnih migracij odgovoril, da se s problemom migracij ukvarja Evropska unija v izvornih državah. Letos je bilo namreč obravnavanih… »

Golob: Migracije so na ekstremni desnici priljubljena tema za strašenje ljudi

RTV Slovenija 18.09.2023
Predsednik vlade Robert Golob je glede porasta nezakonitih migracij dejal, da se s problemom ukvarja Evropska unija v izvornih državah. Napovedal je tudi 640 milijonov evrov izplačil občinam, gospodarstvu in ljudem, ki so imeli škodo po poplavah. Anja… »

Predsednik vlade “nima pojma, kaj se dogaja, in s stanjem ni seznanjen”

Nova 24TV 18.09.2023
Foto: STA “Predsednik vlade, veste, kaj jaz opažam, da vi nimate pojma, kaj se dogaja, in da niste seznanjeni s stanjem,” je dejala poslanka SDS Anja Bah Žibert premierju Robertu Golobu, ki je danes odgovarjal na poslanska vprašanja. Državni zbor… »

ZAVEC IN MARZIDOVŠEK NISTA VEČ POSLANCA: DZ se je seznanil z njunima odstopoma

Regional 18.09.2023
DZ se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina Marzidovška, s čimer jima je prenehala funkcija. Državna volilna komisija bo o ugotovitvi pravice do opravljanja funkcije nadomestnih poslancev… »

Poslanci so se seznanili odstopoma Zavca in Marzidovška

Delo 18.09.2023
Državna volilna komisija (DVK) bo o ugotovitvi pravice do opravljanja funkcije nadomestnih poslancev odločila do torka do 12. ure. Državni zbor se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina… »

Golob / »Nikoli v zgodovini te države ob nobeni nesreči ni bilo izplačanega toliko denarja«

Mladina 18.09.2023
Premier Robert Golob v naslednjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov neposrednih izplačil ljudem, gospodarstvu in občinam. Premier Robert Golob v naslednjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov… »

Golob: "Na ekstremni desnici je to priljubljena tema za strašenje ljudi"

Zurnal24 18.09.2023
Po mnenju Goloba je ustvarjanje notranjepolitičnega problema iz naslova migracij populizem. V državnem zboru se je začela redna septembrska seja, na kateri je premier Robert Golob odgovarjal na poslanska vprašanja. Poslanka SDS-a Anja Bah Žibert je… »

V prihodnjih tednih izplačila 640 milijonov evrov pomoči

Delo 18.09.2023
Teh, ki so utrpeli za več kot 30.000 evrov neposredne škode, bo po ocenah nekaj več kot tisoč, je dejal premier Robert Golob. Premier Robert Golob v prihodnjih tednih iz proračuna pričakuje za okoli 640 milijonov evrov neposrednih izplačil ljudem… »

Golob SDS: Iz migracij delati notranjepolitični problem je zavržno

Delo 18.09.2023
Med ukrepi, ki jih zagovarja vlada, je več mešanih policijskih patrulj, ki bi delovale v notranjosti Hrvaške in s tem nadzorovale »čim več globine«. Do konca avgusta je slovenska policija obravnavala že več kot 36.000 nedovoljenih vstopov v… »

DZ se je seznanil z odstopoma poslancev Zavca in Marzidovška

SiolNET 18.09.2023
DZ se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina Marzidovška. S seznanitvijo DZ je poslancema prenehala funkcija. Poslanca sta svojo odločitev o odstopu javnosti sporočila v četrtek. Kot sta… »

Premier se bo zagovarjal zaradi prepočasne pomoči prebivalcem

Nova 24TV 18.09.2023
Foto: STA Državni zbor bo danes začel prvo redno sejo po počitnicah. Kot je v navadi, bodo prvi dan zasedanja v ospredju vprašanja poslancev premierju Robertu Golobu in ministrom. Poslance med drugim zanimajo ukrepi vlade in pomoč prebivalcem po… »

Od Goloba pričakujejo pojasnila

Zurnal24 18.09.2023
Poslanci od predsednika vlade pričakujejo odgovore o ukrepih po poplavah. Ddržavni zbor bo danes začel prvo redno sejo po počitnicah. Kot je v navadi, bodo prvi dan zasedanja v ospredju vprašanja poslancev premierju Robertu Golobu in ministrom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem