Povezane novice

Italija zaostruje migracijsko zakonodajo, Francija in Nemčija nočeta prebežnikov z Lampeduse

RTV Slovenija 18.09.2023
Italijanska vlada je predlagala več ukrepov za zajezitev množičnih prihodov prebežnikov, ki letos v Italijo prihajajo v rekordnem številu – predvsem iz afriških držav. Italijanska premierka Giorgia Meloni je že v nedeljo po obisku predsednice… »

ITALIJA ZAOSTRUJE MIGRACIJSKO ZAKONODAJO: "Zavedati se morate, da vas bodo ob prihodu aretirali in nato poslali nazaj v…

Regional 18.09.2023
Italijanska vlada je danes predlagala več ukrepov za zajezitev toka migrantov, ki letos v Italijo prihajajo v rekordnem številu - predvsem iz afriških držav. Med drugim želi povečati število centrov za pridržanje migrantov in podaljšati dovoljeno… »

Italijanska vlada bi prebežnike odvrnila s podaljšanjem pridržanja

Delo 18.09.2023
Med predlogi povečanje števila centrov za pridržanje prebežnikov in podaljšanje dovoljenega obdobja trajanja pridržanja s 135 dni na 18 mesecev. Italijanska vlada je danes predlagala več ukrepov za zajezitev toka prebežnikov, ki letos v Italijo… »

Kaos v centru za migrante, sto jih je pobegnilo

SiolNET 18.09.2023
V sprejemnem centru za migrante v Porto Empedoclu na jugu Sicilije, kamor so pred dnevi z otoka Lampedusa premestili večje število migrantov, danes zaradi prenatrpanosti vlada kaos. Najmanj sto prebežnikov je samovoljno zapustilo center. Italijanska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem