Povezane novice

Po več mesecih napetosti napadli, število mrtvih naraslo

Zurnal24 19.09.2023
V azerbajdžanski operaciji v Gorskem Karabahu na jugu Kavkaza je bilo ubitih več civilistov. Iz sveta se vrstijo pozivi k ustavitvi vojaške operacije. V azerbajdžanski operaciji v Gorskem Karabahu na jugu Kavkaza je bilo ubitih pet ljudi, več deset… »

Azerbajdžan armenske separatiste v Gorskem Karabahu pozval k predaji in pogovorom

RTV Slovenija 19.09.2023
Azerbajdžan je armenske separatiste v regiji Gorski Karabah, kjer so sile Bakuja sprožile vojaško operacijo za zavzetje regije, pozval k pogovorom, vendar le, če bodo prej položili orožje. V azerbajdžanski operaciji naj bi bilo ubitih 25 ljudi… »

V azerbajdžanski operaciji v Karabahu ubiti in ranjeni civilisti

SiolNET 19.09.2023
V azerbajdžanski operaciji v Gorskem Karabahu na jugu Kavkaza je bilo ubitih pet ljudi, več deset pa jih je bilo ranjenih, so danes sporočile separatistične oblasti v regiji, kjer živijo večinoma Armenci, a je mednarodno priznana kot del… »

[Video] Azerbajdžan napovedal vojno Armeniji v Gorskem Karabahu

Nova 24TV 19.09.2023
Foto: X Azerbajdžansko obrambno ministrstvo je sporočilo, da je začelo operacijo v regiji Gorski Karabah, ki je pod nadzorom Armenije in kjer živijo predvsem Armenci. To je regija, ki je že vrsto let predmet sporov in konfliktov. V eksploziji mine in… »

Azerbajdžan začel operacijo za zavzetje Gorskega Karabaha

Dnevnik 19.09.2023
Azerbajdžan je začel vojaško operacijo za zavzetje regije Gorski Karabah na Kavkazu, kjer živijo predvsem Armenci, je danes sporočilo obrambno ministrstvo v Bakuju. Nekaj ur prej je Azerbajdžan sporočil, da je v eksplozijah min na območju umrlo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem